lwica — Wpis 943 z 1300
1 polubienie
Wódka.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Wpis 945 z 1300
1 polubienie
Gazele.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
fajki
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
1 polubienie
Ubóstwo
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
lwica — Wpis 951 z 1300
3 polubienia
Syf kiła mogiła. :D
Cmentarz
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
znicz
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
lwica — Wpis 955 z 1300
1 polubienie
Bogowie.
1 polubienie
Mitologia
lwica — Wpis 959 z 1300
1 polubienie
Powiększanie rodziny.