Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 48 z 65

impreza

#943 1 polubienie

Wódka.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Wesele.
Give me a sign.

#945 1 polubienie

Gazele.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Camele

fajki
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#948 1 polubienie

Smród.
Give me a sign.

#949 1 polubienie

brud

#950 1 polubienie

Ubóstwo
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#951 3 polubienia

Syf kiła mogiła. :D

Cmentarz
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

znicz
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#954 1 polubienie

igrzyska

#955 1 polubienie

Bogowie.

#956 1 polubienie

Mitologia

#957 1 polubienie

mitomania

pierdolenie

#959 1 polubienie

Powiększanie rodziny.

kalendarzyk