brudne naczynia.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
tortury
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
Noc poślubna
Cormac McCarthy, "Droga"
lwica — Post 527 of 1300
1 like
Fredro.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Wieczór z miłą Panią.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
misiek — Post 530 of 1300
1 like
Wszyscy zdrowi?
-- (mucha):
to takie coś, że jak chcesz wykonać defekację to jest przed kupką a później jak już wykonasz to po
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
lwica — Post 531 of 1300
1 like
Eugeniusz Bodo
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
misiek — Post 532 of 1300
1 like
Stanisław Grzesiuk
lwica — Post 534 of 1300
2 likes
Długi urlop. ;)
Super sprawa