Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Started by Snajper22 1300 posts last post 4 years ago Closed Page 27 of 65

brudne naczynia.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

okropieństwo

#523 1 like

tortury
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#524 1 like

tort

Wesele.
Give me a sign.

Noc poślubna
Cormac McCarthy, "Droga"

#527 1 like

Fredro.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

romantyzm

Wieczór z miłą Panią.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#530 1 like

Wszyscy zdrowi?
-- (mucha):
to takie coś, że jak chcesz wykonać defekację to jest przed kupką a później jak już wykonasz to po

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#531 1 like

Eugeniusz Bodo
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#532 1 like

Stanisław Grzesiuk

#533 2 likes

Felek Zdankiewicz

#534 2 likes

Długi urlop. ;)

#535 2 likes

2 lata wakacji

Super sprawa

#538 1 like

przyprawa

czarny pieprz

czarny bez