Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Założony przez Snajper22 1300 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Zamknięty Strona 14 z 65

#261 1 polubienie

ptak.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

jajka

Pasta jajeczna.
Give me a sign.

kanapka

#265 1 polubienie

Szynka.

#266 1 polubienie

świnia

Chlew.
Give me a sign.

Wątek polowanie na pisanki
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#270 1 polubienie

dupa Maryny

#271 1 polubienie

Marynata.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

śledź

Namiot
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

pomiot

smok
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Wawel.
Give me a sign.

#278 1 polubienie

Kaczyński

#279 2 polubienia

kot
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#280 2 polubienia

Ogon.