stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko
Wróć do Nowości#161 Zuza
Z modem i z okiem
klienta.
#162 Zuza
Mam poziom 7 wętkarstwa. Nie powiem podoba mi się łowienie
klienta.
#163 AXM04
łowienie to najlepszy sposób na zarobek na początku. Później można na przetwórstwie dobrze zarobić ale na początek łowienie najlepsze.
#164 Zuza
Ostatnie pytanie jak na razie :D Czy da się jakoś sprawdzić czy zwierzęta są szczęśliwe, albo czy czegoś potrzebóją?
klienta.
#165 AXM04
ja takiej obcji nie widziałem ale z tego co wiem i zauważyłem to najlepiej się nimi zajmować codziennie; głaskać je itd. Jeść dużo nie jedzą (przynajmniej kury i kaczki), więc jak duży zapas w silosie jest to na trochę wystarczy.
#166 Zuza
Ok. bo np. moja siostra widziała właśnie że są szczęśliwe. Dzięki Adam
klienta.
#167 AXM04
graficznie to chyba właśnie jakoś widać, ale dla nas żadnej różnicy tam nie ma
#168 Zuza
Przepraszam, ale nie moge z questa :D mam znaleść gacie burmistrza, czy tam shorty, ale hmm nie moge wejść do pokoju Marnie, bo mnie nie zna dobrze
klienta.
#169 kacper10
musisz mieć z nią 3 serca w relacji np dawaj jej prezenty, albo gadaj znią
#170 Zuza
Aa. OK.
-- (kacper10):
musisz mieć z nią 3 serca w relacji np dawaj jej prezenty, albo gadaj znią
--
klienta.
#171 AXM04
Takie pytanie do wszystkich. Skoro pare osób się pytało jak pobierać mody itd.
Czy sądzicie, że warto by było zrobić o tym jakiś poradnik. Myśle czy wgl jest sens i czy komuś by się coś takiego przydało.
#172 zegarmistrz
Oczywiście, ja jestem, za, takie coś jest bardzo potrzebne. Jeśli ktoś jest całkowicie zielony, jak tabaka w rogu, to ułatwi mu to sprawę znacznie.
#173 zegarmistrz
Niestety, sluchajcie, jedna żecz jest nie dostępna aż boli, niestety zwierząt sobie sami nie kupimy, musimy użyć pomocy osoby widzącej, nie ma do tego odpowiedniej komendy albo moda.
#174 mojsior
a ocra próbowałeś po co zaraz zakładać że musimy prosić kogoś widzącego
#175 zegarmistrz
Prubowałem niestety z ocrem się nie da.
#176 exterminator
da się! czy mam zademonstrować?
#177 mojsior
zademonstruj chociaż myślę że ktoś z modderów to zrobi a sprawdzał ktoś pod helpem czy nie ma od tego komendy tak jak przy budowaniu
#178 exterminator
a gdzie to wrzucić? nie mam już bloga.
#179 mojsior
wszystko jedno na chmurę jakąś
#180 exterminator
ok! czy budowanie budynków też pokazać?