stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko
Wróć do Nowości#81 pates
No bo on mi gada coś w stylu czujesz zmęczenie, etc i co mam zrobić
#82 Zuza
Jeżeli na farmie zemdlejesz, to podobno ktoś może cię zanieść do łóżka, ale tak jak Adam nie zemdlałam jeszcze :D
klienta.
#83 AXM04
jeżeli będziesz miał -5 staminy to odrodzisz się w łóżku i potrącą ci kase, a jeżeli ci tak gada to znaczy, że zbliżasz się do właśnie tego poziomu
#84 pates
Hmmm, mogę jakoś staminę zwiększać?
#85 AXM04
jedzenie i spanie
#86 pates
Kurcze, strasznie mało tej staminy mam maksymalnej. Kilka drzewek zetnę i już zmęczenie.
#87 AXM04
#88 pates
No wygląda to dość ciekawie. Wsumie stamina powinna się w jakimś stopniu regenerować sama, tak myślę.
#89 AXM04
ale że takiego czegoś podstawowo nie ma, ja se moda zainstalowałem, działa i jest super
#90 pates
Ale to działa tak, jak w bk3?
#91 AXM04
nie wiem jak działa w BK3, nie grałem ale wiem, że działa to jak normalna regeneracja w RPG-ach albo FPS-ach. Co jakiś określony czas podnosi ci w tym przypadku albo staminę, albo hp.
#92 pates
Aa, no czyli coś w stylu bk, albo stw.
#93 AXM04
coś w ten deseń
#94 pates
Bądź dobry i podrzuć pliczek, bo ten nexus jakiś dziki. Na seamonkey prawie nie do ogarnięcia.
#95 AXM04
proszę cie bardzo
#96 AXM04
a tak nawiasem mówiąc, co jest takiego trudnego w tej stronce, fakt faktem dużą "dostępnością" nie grzeszy ale sekfencji klawiszy można się nauczyć xd
#97 pates
Seamonkey nie ogarnia jej, kursor lata jak po zażyciu pewnych środków.
#98 AXM04
aha, okay, nie mam więcej pytań xd
#99 Zuza
Chrome ją ogarnia
klienta.
#100 Zuza
Ten mod automatycznie działa czy gdzie włączyć regeneracje? Albo źle zrozumiałam
klienta.