tyle tylko, że te ulepszenia u piere'a są dość drogie. Pierwsze kosztuje 2000 g, drugie jest za 10000, a jak mamy moda bigger backpack to można wykupić sobie jeszcze 2 dodatkowe rzędy
to niby są drogie xd, jak ja w jeden dzień potrafię zgarnąć 20000G i bynajmniej nie na autofishingu :D. Jak logicznie ogarniasz skrzynki i dobrze układasz itemki to 4 bez problemu wystarczą
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich graczy. Człowiek odpowiedzialny za zrobienie zpolszczenia do Stardew podjął się tłumaczenia naszego moda do tej gry. Nie napisał, kiedy to zrobi, ale możemy być pewni, że ukończy to zadanie.
@zuza. Tak da się. Jeśli chodzi o skrzynki to robisz to wciskając right bracket ] na przedmiocie, i wtedy bierzesz jeden a [ left bracket, to wszystkie danego typu jakie masz. Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem.
gram w tą grę od kilku miesięcy i jeszcze nie wszystko jeśli chodzi o klawisze wiem. Napiszcie proszę czy wam zdarzyło się tak, że wytworzyliście jakąś maszynę, a następnego dnia nie mogliście jej znaleźć. Ja na swoim zapisie gdzie mam już jesień, wytworzyłem maszynę do majonezu a kolejny dzień później już jej nie było, czy zawieruszyła się gdzieś pomiędzy przedmiotami i czy w takiej sytuacji muszę ją tworzyć od nowa?
Aktualizacja moda stardew access, ale to dosłownie drobiazgi.