Gry audio (dyskusja ogólna)

1812 Serce Zimy - świetna gra na telefony

Założony przez JM 21 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Strona 1 z 2

Hej, bardzo miło wspominam tą grę za czasów IOS 9, czy da się jakoś jeszcze w to pograć? Nigdzie nie mogę znaleść nawet żadnych instalek apk, choć ja mam Andka 10 więc nie wiem czy stare instalki by ruszyły...

Nie simplito.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dofinansowanie się skończyło to i projekt poszedł się je... chać.

Strona jeszcze istnieje, więc spróbuj pobrać. http://www.sercezimy.pl/pliki-do-pobrania
-- (JM):
Hej, bardzo miło wspominam tą grę za czasów IOS 9, czy da się jakoś jeszcze w to pograć? Nigdzie nie mogę znaleść nawet żadnych instalek apk, choć ja mam Andka 10 więc nie wiem czy stare instalki by ruszyły...

--

niestety są tyko linki do Google Play.

mam na Windowsa tę gierkę, na andka ani na IOS już oficjalnie chyba nima

Łapcie.
Nie wiem jak to tam z kompatybilnością, pełnością (Raczej demo) i bezpieczeństwem wersji, ale:
http://pixeldash.pl/pliki/1812.apk
Uwaga! Instalujecie na własną odpowiedzialność, plik pobrany z niezbyt pewnego źródła dawno temu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Słuchajcie, jak wygrać z tymi siostrami? Za chiny nie mogę sobie z tym poradzić.
Give me a sign.

#10 2 polubienia

Poproboj :D, trzeba się trochę nagłówkować, chyba jedyny wmiarę trudny momęt w tej grze.

-- (Monte):
Słuchajcie, jak wygrać z tymi siostrami? Za chiny nie mogę sobie z tym poradzić.

--

Musisz je skłócić ale za chiny nie pamiętam teraz która z którą
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Już sobie poradziłam z tym. :)
Give me a sign.

Trochę szkoda, że nie ma drugiej części czy coś. No wiecie, takiej części, żeby odnaleźć Marzenę i pokonać panią zimy.
Give me a sign.

miała być ale coś nawaliło

Brak pieniędzy, jak zawsze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

a szkoda wielka bo ta gra naprawde mi sie podobała

Zablokowany

A macie plik .ipa? Taki no jak na iPhone? Bo ja umiem dodawać apki z poza app store do iPhone'a, tylko potrzebuję no właśnie tego pliku.

#18 Edytowano

Strona martwa, agarchive ma plik z hashem, którego Virus total nie rozpoznaje i daje dwie detekcje. Wie ktoś, czy to jeszcze gdzieś bezpiecznie leży w wersji oryginalnej z poprawnymi hashami itd?
Mówię o wersji dla Windowsa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#19 2 polubienia

Mam, dam, jok wrócę do domu pewnie, na dniach zrobię upload. Dwie detekcje to żaden wyznacznik ;).

Zablokowany

Sprawdzałem kiedyś na stronie oficjalnej to ona już nie działa. Ale szkoda, świetna gra, przeszedłem ją kilkanaście razy napewno.