Polowanie na pisanki 2022
Wróć do Archiwum Eltena#81 magmar Konto zarchiwizowane
Dlatego chciałam doprecyzować o co chodzi.
#82 Zuzler
Oo, już jest. Odwołuję poprzednie słowa.
#83 Monte
Ja na wszelki wypadek napisałam więcej niż 10 skojarzeń i dźwięk zniknął.
#84 daszekmdn
Jakim cudem pisanka trafiła do wątku z grupy nierekomendowanej, która nie została zgłoszona do brania udziału w tym przedsięwzięciu?
#85 bobo22
A kiedy będą nagrody/ogłaszanie nagród
#86 pajper
Przepraszam, grupa "Radio" znalazła się w puli, bo w zeszłym roku w niej była. Mój błąd.
Inna sprawa, że złośliwe zamykanie wątku też raczej o dojrzałości nie świadczy.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#87 misiek
A czy ja mam pisanki za pisanie wiadomości do dwóch osób, do których wcześniej nie pisałem, bo nie widzę.
#88 pajper
Nie podliczam w rankingach wyzwań, ale na koniec będą wliczone oczywiście.
#89 misiek
Pajper ok.
#90 misiek
Mój pomysł na zabawę w pisanki też jakby został usunięty.
#91 pajper
@misiek
Bardzo przepraszam, może z rozpędu. Przypomniałbyś? Bo nie kojarzę, przyznaję.
#92 misiek
Dałem taką propozycję by były pisanki w wybranych wątkach tak jak są, tyle że byśmy je zbierali za likeowanie postów, oczywiście losowo i losowe osoby.
#93 misiek
W sensie jak polubisz któryś z nowo dodanych postów w wątku losowo dostaniesz pisankę.
#94 pajper
Aaa, ok, pamiętam. Tylko w sumie tu też może się pojawić masowe lajkowanie wszystkiego, co popadnie...
#95 Julitka
Nie, takie masowe lajkowanie średnio ma sens. Wyobraźmy sobie, że w wątku o kulinariach pisanka wyląduje we wpisie o spaghetti, że ktoś lubi, więc wszyscy polajkują, bo pisanka...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#96 dash
Mój również. Napisałem długi post na spokojnie, z propozycją zmian na ewentualną przyszłość aby ograniczyć bezsensowny forumowy spam, zrezygnować z pisanek na przyszłe lata a mimo tego dawać użytkownikom chęć do aktywnego brania udziału w dyskusjach.
Nie pamiętam jak wyglądała dokładnie, bo nie spodziewałem się, że ktoś nie popatrzy i skasuje wszystko, ten kto moderuje w ten sposób nie powinien pełnić tego stanowiska w grupie rekomendowanej.
Jest to ostatni mój post w tym wątku, via web dlatego z alternatywnego konta.
#97 misiek
Tak, ale to napewno mniej zaszkodzi niż spam i jak mówiłem losowa osoba dostanie pisankę za polikeowanie posta, czyli jak do tychczas za pisanie postów. A post można polikeować przecież tylko raz.
#98 pajper
Odpowiem, jak wtedy. Naiwnością jest myślenie, że realizacja globalnych wyzwań wygeneruje mniej spamu, niż pisanki w wątkach.
A, przepraszam, ja nadmiernego spamu też nie widzę. Naprawdę, czasem... Ale nie ma tragedii i setki wpisów o temacie "Masło".
#99 magmar Konto zarchiwizowane
I co to da, dzięki pisankom np. dowiedziałam się kilku rzeczy np, o pielęgnacji paznokci czy nawet o tym jak tworzyć grupy, a lajki są bezproduktywne.
#100 misiek
No ale dobrze, za polikeowanie posta coś w stylu tak będzie się odejmować pisanki.