EltenLink

Polowanie na pisanki 2022

Wróć do Archiwum Eltena

#81 magmar Konto zarchiwizowane

Dlatego chciałam doprecyzować o co chodzi.

2022-04-24 14:39

#82 Zuzler

Oo, już jest. Odwołuję poprzednie słowa.

2022-04-24 14:40

#83 Monte

Ja na wszelki wypadek napisałam więcej niż 10 skojarzeń i dźwięk zniknął.

Give me a sign.
2022-04-24 16:36

#84 daszekmdn

Jakim cudem pisanka trafiła do wątku z grupy nierekomendowanej, która nie została zgłoszona do brania udziału w tym przedsięwzięciu?

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2022-04-24 17:35

#85 bobo22

A kiedy będą nagrody/ogłaszanie nagród

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2022-04-24 17:43

#86 pajper

Przepraszam, grupa "Radio" znalazła się w puli, bo w zeszłym roku w niej była. Mój błąd.
Inna sprawa, że złośliwe zamykanie wątku też raczej o dojrzałości nie świadczy.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2022-04-24 19:18

#87 misiek

A czy ja mam pisanki za pisanie wiadomości do dwóch osób, do których wcześniej nie pisałem, bo nie widzę.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-04-24 19:22

#88 pajper

Nie podliczam w rankingach wyzwań, ale na koniec będą wliczone oczywiście.

#StandWithUkraine

2022-04-24 19:22

#89 misiek

Pajper ok.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-04-24 19:25

#90 misiek

Mój pomysł na zabawę w pisanki też jakby został usunięty.

2022-04-24 19:25

#91 pajper

@misiek
Bardzo przepraszam, może z rozpędu. Przypomniałbyś? Bo nie kojarzę, przyznaję.

#StandWithUkraine

2022-04-24 19:27

#92 misiek

Dałem taką propozycję by były pisanki w wybranych wątkach tak jak są, tyle że byśmy je zbierali za likeowanie postów, oczywiście losowo i losowe osoby.

2022-04-24 19:29

#93 misiek

W sensie jak polubisz któryś z nowo dodanych postów w wątku losowo dostaniesz pisankę.

2022-04-24 19:30

#94 pajper

Aaa, ok, pamiętam. Tylko w sumie tu też może się pojawić masowe lajkowanie wszystkiego, co popadnie...

#StandWithUkraine

2022-04-24 19:31

#95 Julitka

Nie, takie masowe lajkowanie średnio ma sens. Wyobraźmy sobie, że w wątku o kulinariach pisanka wyląduje we wpisie o spaghetti, że ktoś lubi, więc wszyscy polajkują, bo pisanka...

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-04-24 19:33

#96 dash

Mój również. Napisałem długi post na spokojnie, z propozycją zmian na ewentualną przyszłość aby ograniczyć bezsensowny forumowy spam, zrezygnować z pisanek na przyszłe lata a mimo tego dawać użytkownikom chęć do aktywnego brania udziału w dyskusjach.
Nie pamiętam jak wyglądała dokładnie, bo nie spodziewałem się, że ktoś nie popatrzy i skasuje wszystko, ten kto moderuje w ten sposób nie powinien pełnić tego stanowiska w grupie rekomendowanej.
Jest to ostatni mój post w tym wątku, via web dlatego z alternatywnego konta.

Ulotka, miouuuu!
2022-04-24 19:34

#97 misiek

Tak, ale to napewno mniej zaszkodzi niż spam i jak mówiłem losowa osoba dostanie pisankę za polikeowanie posta, czyli jak do tychczas za pisanie postów. A post można polikeować przecież tylko raz.

2022-04-24 19:35

#98 pajper

Odpowiem, jak wtedy. Naiwnością jest myślenie, że realizacja globalnych wyzwań wygeneruje mniej spamu, niż pisanki w wątkach.
A, przepraszam, ja nadmiernego spamu też nie widzę. Naprawdę, czasem... Ale nie ma tragedii i setki wpisów o temacie "Masło".

#StandWithUkraine

2022-04-24 19:36

#99 magmar Konto zarchiwizowane

I co to da, dzięki pisankom np. dowiedziałam się kilku rzeczy np, o pielęgnacji paznokci czy nawet o tym jak tworzyć grupy, a lajki są bezproduktywne.

#100 misiek

No ale dobrze, za polikeowanie posta coś w stylu tak będzie się odejmować pisanki.