Polowanie na pisanki 2022
Wróć do Archiwum Eltena#21 lalar123
Witam. Może i jestem upierdliwy ale no nie wiem. przeglądam fora i nie słyszę pisankowych dźwięków. Wiem, że mam problemy lekkie z niedosłuchem ale nie wiem. Czy mam temat przyciszony czy co? ale wszystkie dźwięki dobrze słysze. Jeno z pisankami problem.
#22 mara
To jest taki dzwoneczek.
W grupach nierekomendowanych to też się może pojawić.
#23 Zuzler
Hej, usłyszałam 3 razy dźwięk jajka, ale tylko raz dźwięk zniknął z wątku. Dlaczego?
#24 Paulinux
Mam to samo :D
#25 lalar123
@mara ale jaki dzwoneczek. Przeglądam fora od a do zet nawet wyłączyłem tryb komunikacji w n v d a, i nic. Wontki sprawdzam w każdym forum. Nawet na grópach prywatnych. Nie wiem. Może dreny w uszach nie funkcjonują.
#26 Zuzler
A aktualizowałeś?
#27 pates
Dobra, dzisiaj dźwięki są, dziwactwo. Ale proponuję dźwięki jajek dodać do tematu, żeby dało się je zmieniać, bo czemu nie? Może i używa siętego raz na rok, ale mimo wszystko.
#28 Julitka
No ale jak piszesz i nie rozbijasz, to ta pisanka tam jest. A swoją drogą wydaje mi się, że w "Lękach" były dwie, bo ja usłyszałam dwie rozbite po własnych postach, więc albo było ubernagromadzenie w jednym wątku, co jest dziwne, albo coś się tak czy siak zepsuło.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#29 Zuzler
No o tym mówimy. Dźwięk rozbicia jest, ale dźwięk, że jest pisanka nie znika.
#30 lwica
Czy zgłaszać tak normalnie przez ten przycisk zgłoś z menu, czy jakoś tam inaczej sygnalizować?
#31 papierek
właśnie przez zgłoś
#32 lwica
OK, bo też mam parę rzeczy, które zgłosić bym chciała. :)
#33 Zuzler
Jak będziesz zgłaszać z menu, to wzmiankę dostanie administracja grupy, a to organizatorzy zabawy mają być zgłaszani. My możemy najwyżej poostrzegać co gorliwszych, ale nie sprawi to, że zostaną wykluczeni z zabawy. Pisałam wczoraj z Dawidem i takie wnioski wyciągam z jego słów.
#34 Paulinux
Zatem jak należy to robić?
#35 magmar Konto zarchiwizowane
Słuchajcie, czy pisanki trafiają rónież do innych społeczności?
#36 Zuzler
Szczerze? Nie mam pojęcia. Ja wzmiankuję osobiście Dawidowi z prośbą o przyjrzenie się danemu człowiekowi. Ale administracji możecie zgłąszać swoją drogą, może się to przełoży na ostrzeżonka w grupie?
#37 magmar Konto zarchiwizowane
Czy podwójne pisanki w jednym wątku to przypadek?
Parę razy tak było.
#38 magmar Konto zarchiwizowane
Proszę mieć też na względzie inne fora.
#39 pajper
Tak, pisanki pojawiają się też na zagranicznych forach.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#40 Zuzler
Och nie! Nie poprawiaj! To fajne jest, tylko żeby te pisanki faktycznie ludzie dostawali!