Kochani, Po konsultacji z byłą Panią Administratorką otrzymałam te uprawnienia i obecnie zarządzam Strefą Kobiet. Jak to mówią, nowa miotła po nowemu zamiata, więc zapraszam do nowo zreorganizowanej Strefy Forum - będziemy dyskutować, plotkować i umacniać się wzajemnie, a może i coś więcej, kto wie. :D
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
A czy to jest grupa ukryta, bo nie widzę jej na liście grup, ani poprzez wyszukiwarkę?
Ona jest ukryta moderowana, tzn. jest na liście wszystkich grup, da się ją znaleźć, ale nie można przeglądać, jeśli nie jest się jej członkiem.
Happy hacking
Ja to tak rozumiem, że skoro jest ukryta, to nie powinna być widoczna z poziomu przeglądu użytkownika, który do niej nie należy i to by się zgadzało, bo ja jej na tej liście właśnie nie widzę.
Wejdź we wszystkie grupy, wpisz st i znajdziesz.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
pajper — Post 6 of 32
2022-04-25 09:04
1 like
Nie jest moderowana, jest zamknięta. ;) Typ grupy: Grupa ukryta Sposób dołączania: grupa zamknięta (użytkownicy dołączać mogą tylko na zaproszenie)
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Cóż, wygląda na to, że warto byłoby zmienić jej ustawienia. Przedyskutuję tę kwestię z członkiniami, a na razie zachęcam do pisania do mnie lub moderatorek z prośbą o zaproszenie.
Cześć, w jaki sposób mogę dołączyć do grupy strefa kobiet?
Julitka — Post 9 of 32
2022-08-03 20:59
1 like
Dostałaś już zaproszenie; możesz zaakceptować je z poziomu Co Nowego lub na dole listy for odnaleźć odpowiednią opcję.
Niestety nie umiem znaleźć zakładki co nowego i na końcu listy z forami też nie widzę żadnego powiadomienie.
Julitka — Post 11 of 32
2022-08-03 22:21
1 like
Domyślnym skrótem do Co Nowego jest F10, a także znajduje się ono w menu Społeczność, pod forum i paroma innymi opcjami.
Zuzler — Post 12 of 32
2022-08-03 22:26
2 likes
No chyba średnio żeś pomogła, koleżanka, z tego co widzę, nie dała rady pobrać klienta.
Julitka — Post 13 of 32
2022-08-04 08:34
1 like
@Zuzler Sądziłam, że jest z klienta.
Zuzler — Post 14 of 32
2022-08-04 09:10
2 likes
Nie nie, ale walka trwa. :D
Julitka — Post 15 of 32
2022-08-04 10:34
2 likes
@Zuzler Mogę spróbować pomóc, jeżeli trzeba... Przez stronę nie da się niestety dołączyć do tego typu grupy. :(
W czym problem z klientem?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Martita Napisz, w czym problem, na
j.bartosiak@prowadnica.org , spróbuję pomóc, o ile mogę, ok?
hej, rozumiem, że skoro grupa strefy kobiet to głównie one do niej się dostaną...?
MarOlk — Post 20 of 32
2022-10-17 15:49
3 likes
Nawet w ulu jest przynajmniej jeden truteń :P