Radio i jego forma
Wróć do Propozycje#21 Paulinux
Ewentualnie można wziąć z RadioSure katalog, chociaż fakt, że na rzecz radiobrowser przemawia to, że to CC
#22 EugeniuszPompiusz
jestem za tym, żeby radio było.
rzecz w tym, żeby playerek miał fajne powerfunkcje, typu przewijanie strumienia w tył do czasu włączenia, przyspieszanie/zwalnianie, wysokośc jakby to były media, natomiast bazę należy zrobić sobie samemu. ważne, żeby to się zapisywało (najlepiej na koncie).
#23 midzi
Moim zdaniem robienie bazy od podstaw jest bez sensu szczególnie, jeśli można się oprzeć o jakiś ogólno dostępny katalog. Oczywiście, w pełni popieram możliwość dodania strumienia z palca i sprzężoną z kontem listę ulubionych.
#24 Adasadula
Własne stacje w sęsie dodawanie url/pliku m3u było by spox. Mi tam jakiś bajerów niepotrzeba, wg mnie wystarczył by mały odtwarzacz w szybkich akcjach.
#25 bratczyk96
Ja jestem jak najbardziej za. W szczególności iż w obecnych czasach zdecydowana większość stron internetowych wymaga zgody na przetwarzanie danych osobowych akceptując przy tym politykę kukiz bez możliwości odżucenia wszystkich tych ustawień co mnie się nie podoba. Jakby była by możliwość słuchania różnych stacji radiowych z całego świata. Szczerze powiedziawszy ja się zarejestrowałem na tym portalu tylko i wyłącznie ze względu na właśnie katalog mediów i gry, które były w starszych wersjach. To była moja główna przyczyna pojawienia się na tym portalu, gdyż do wszelakich społecznościówek jestem bardzo sceptyczny.
#26 lukasz1993258
Ja tak samo był bym za, jeszcze jak by była możliwość buforu.