EltenLink

Czy elten leci w .... kulki informacyjnie

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#21 magmar Konto zarchiwizowane

Profesjonalnie.
Primo nie są to moi znajomi, secundo ci państwo są w zarządzie Eltena i fundacji więc chyba urząd zobowiązuje no nie?

2022-03-21 12:02

#22 Julitka

W sumie fakt.
-- (papierek):
Serio, jeśli będziemy debatować nad taką głupotą jak fakt, kiedy przychodzi powiadomienie o kończeniu się pakietu to do niczego nie dojdziemy. Ludzie, powiadomienie można przeczytać i zignorować i olać, nie ma przecież tak, że elten wysyła codziennie powiadomienie kup pakiet! Kup go już teraz!! Musisz to zrobić! Nvda wysyła monit o wsparcie przy każdej aktualizacji i nikt nie robi z tego problemu!

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-03-21 12:22

#23 lukasz1993258

Adlamnie te powiadomienia o zbliżającym sie terminie końca pakietu mi zupełnie nie przeszkadzają, i nie ważne czy były by 3 miesiące przed wygaśnięciem, czy np 2 dni przed.
poprostu ktoś chce, przedłuża, ktoś nie chce, to nie.
krudka piłka.

2022-03-21 13:35

#24 misiek

A dzbany jak zwykle roszczeniowo, z pretensjami do całego świata i szukaniem problemu na siłę, tam gdzie go niema. A może wystarczyło by się uprzednio zapytać dlaczego tak, a nie od razu obrzucać błotem całego Eltena. Ale specjalnie dla dzbanów tak, jest to zagrywka typowo złośliwa, tak byście mięli krótrzy pakiet.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-03-21 16:44

#25 Monia01

Usunęłam offtop, w tym także moje wpisy. Jednocześnie informuję, że zamykam wątek.

🇺🇦 🇵🇱
2022-03-21 20:43