Czy elten leci w .... kulki informacyjnie
Wróć do Pytania i odpowiedzi#21 magmar Konto zarchiwizowane
Profesjonalnie.
Primo nie są to moi znajomi, secundo ci państwo są w zarządzie Eltena i fundacji więc chyba urząd zobowiązuje no nie?
#22 Julitka
W sumie fakt.
-- (papierek):
Serio, jeśli będziemy debatować nad taką głupotą jak fakt, kiedy przychodzi powiadomienie o kończeniu się pakietu to do niczego nie dojdziemy. Ludzie, powiadomienie można przeczytać i zignorować i olać, nie ma przecież tak, że elten wysyła codziennie powiadomienie kup pakiet! Kup go już teraz!! Musisz to zrobić! Nvda wysyła monit o wsparcie przy każdej aktualizacji i nikt nie robi z tego problemu!
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#23 lukasz1993258
Adlamnie te powiadomienia o zbliżającym sie terminie końca pakietu mi zupełnie nie przeszkadzają, i nie ważne czy były by 3 miesiące przed wygaśnięciem, czy np 2 dni przed.
poprostu ktoś chce, przedłuża, ktoś nie chce, to nie.
krudka piłka.
#24 misiek
A dzbany jak zwykle roszczeniowo, z pretensjami do całego świata i szukaniem problemu na siłę, tam gdzie go niema. A może wystarczyło by się uprzednio zapytać dlaczego tak, a nie od razu obrzucać błotem całego Eltena. Ale specjalnie dla dzbanów tak, jest to zagrywka typowo złośliwa, tak byście mięli krótrzy pakiet.
#25 Monia01
Usunęłam offtop, w tym także moje wpisy. Jednocześnie informuję, że zamykam wątek.
🇺🇦 🇵🇱