Planet Saga
Wróć do Dema i nadchodzące projekty#101 nuno69
Eksterminator otrzymuje ostrzeżenie za pisanie wielu postow pod rzad. Takie zachowanie skonczy sie banem
#102 exterminator
taaaak taaaak oczywiście...
#103 exterminator
a z kąd miałem wiedzieć że tak nie można?
#104 rafalko112
Nie chcę spamować ale trzeba exterminatorze czytać regulaminy.
#105 nuno69
Nie znajomośc prawa nie zwalnia cię z jego przestrzegania
#106 djsenter
Ok, zakończmy już jakoś ten wątek.
W ogóle, może zróbmy nowy waątek jak wyjdzie pełna wersja, bo ten tutaj jest leciutko przestażały.
#107 exterminator
Masz rację
#108 exterminator
Macie tutaj nowy angielski triler wyszedł jakieś 6 godzin temu.
https://www.youtube.com/watch?v=90aTibqnur0
#109 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Typowi programiści.
Lubią żucać słowa na wiatr.
Ja taki nie będe, jak sie na uczę.
#110 djsenter
Oco ci chodzi gościu? Przecież oni dalej robią. I to dubbing nawet zrobili Japoński dotego
#111 exterminator
robi ąrobią pracują nad tym cały czas przynajmiej tak pisze na forum audiogames.
#112 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
pisze, to nie znaczy, że coś robią.
#113 djsenter
A co ty możeż gościu o tym wiedzieć? Tam normalnie był trailer z Japońskim dubbingiem i tak dalej.
#114 exterminator
Właśnie masz rację triler był a tak wogle to jest tam napisane że nie mają tyle czasu np. szkoły froły itp będzie się działo będzie się grało tylko trzeba cierpliwości... może wiosnom może latem farmer tłucze konia batem...
#115 titomaton
Robią robią. Programowanie trzech mechanik to nie jest proste pisanie kilkudziesięciu linijek kodu. Jeszcze do tego dźwięki, voice acting, i japoński system nauczania.
Zauważ, że W japonii i okolicach jest większy czas poświęcony na naukę, nasz system edukacji to jest, że tak powiem, pikuś. A i ciężej pracują w zawodzie, o ile się nie mylę.
Tak więdz...
--Cytat (patrykkubaszczyk):
pisze, to nie znaczy, że coś robią.
--Koniec cytatu
#116 exterminator
no waśnie też jestem tego samego zdania, koledzy myśle że na 2021
#117 djsenter
Dzień dobry,
Ostatnio z wiarygodnego źródełka dowiedziałem się, że główna fabuła jest już ukończona, a tłumaczenie jest robione ręcznie przez gościa, który zna Japoński, więc nie będzie w opłakanym stanie.
Mogę też potwierdzić, że voice acting będzie Japoński.
#118 exterminator
wiem wiem śledzę ich cały czas! miałem to zakomunikować ale mnie wyprzedziłeś! Gra! już! w! krutce!
#119 matius
Ktoś coś wie, czy gra jest tworzona?
#120 djsenter
Straciłem nadzieję, koleś na forum swego czasu zasłaniał się covidem i pandemią, co było i czasami nadal jest najlepszą wymówką na wszystko. W każdym razie z Shadowline było tak, że to latami się polepszało i aktualizacje cały czas się pojawiały, więc jest jakaś tam szansa, że to wyjdzie. Zwłaszcza, że tyle pieniędzy czasu w to włożyli, gra przecież nie jest w powijakach :D