Związki i seks [18 plus]

Kwiatki, czekoladki i inne tam takie, czyli pytanie do panów

Założony przez Zuzler 126 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 5 z 7

Ooo, ja też bardzo lubię zapach maciejki, z dzieciństwem mi się kojaży.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Hmmm, postaraj się cytować wpisy, to nie jest trudne, jeśli interesuje CIę jakiś wpis i chcesz na niego odpowiedzieć wciśnij control d i jechane.
A ja mimo, że nie jestem facetem również lubię obdarowywać.
Uwierzcie, nawet istotę ludzką, którą poznało się w sieci można obdarować.
Wszystko zależy od zaufania i emocjonalnego zaangażowania.

-- (Lipad):
raczej nie, mężczyzn może zniewolić tylko kwiat który pachnie a niektóre przestają po jakimś czasie. Ja pamiętam z dzieciństwa bardzo lubiłem i chyba do dziś lubię zapach Maciejki, która zawsze wieczorami pachniała, mój tato jak się dowiedział, że to lubię sadził jej mnóstwo w ogróódkach po obu stronach ścieżki do domu. I fajnie było usiąść sobie wieczorem na ławeczce letnią porą i odlecieć z silnym zapachem Maciejki. Taty już dawno niema a Maciejka gdzieś tam jest pozostając we wspomnieniach. i jak ją poczuję gdzieś tam przechodząc wieczorową porą zawsze się zatrzymuję i komentuję ten fakt.

--
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#83 2 polubienia

Kurcze, a co ja mam zrobić skoro lubię chryzantemy? A te stawia się raczej na grobach? :DD
ENFP

To jest umowne.

#85 1 polubienie

Szkoda że niemożna dać haha
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Wyślij jej kurierem.

#87 2 polubienia

ludzie świętują dzień kobiet, a nie mężczyzn, co wydaje się niesprawiedliwe. Międzynarodowy Dzień Mężczyzn przypada 19 listopada.
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”

#88 1 polubienie

MM, nie, 10 marca. Chyba że jest 2 razy, ale wtedy to niesprawiedliwe jest po raz drugi, bo Dzień Kobiet mamy wszak raz.

#89 1 polubienie

Co, ja myślałem że 30 września.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#90 1 polubienie Edytowano

Jest dzień mężczyzny i dzień hłopaka chyba, dlatego 2.
No i w każdym kraju może trochę inaczej to wygląa.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#91 1 polubienie

Dzień mężczyzny jest wg naszego kalendarza 10 marca. Dzień chłopaka to inna rzecz i nie ma co go do tego mieszać

#93 1 polubienie

Ok, a kiedy jest dzień dziewczyny?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#94 1 polubienie

Jakby mnie to interesowało, to bym napisał. Ja się o tym dniu mężczyzny dowiedziałem jakieś 2-3 lata temu, a całe dotychczasowe życie żyłem jedynie dniem matki, ojca, kobiet i dziecka. Pozostałe, np. kota, seksu, itd. to poznaję w ciągu ostatnich lat, ale jakoś nie zwracam na nie większej uwagi.

#95 2 polubienia

Jest dzień dziewczynek, ale nie pamietam kiedy
🇺🇦 🇵🇱

#96 1 polubienie

19 listopada to dzień, który Organizacja Narodów Zjednoczonych ogłosiła Międzynarodowym Dniem Mężczyzn, ale nigdy nie widziałem tego dnia obchodzonego nigdzie. Właśnie dowiedziałem się o tym dniu 2 lata temu, a 11/19 to także światowy dzień toalety. Nie rozumiem, dlaczego umieścili te dwa święta tego samego dnia.

#97 7 polubień

Bo pewnie statystycznie to jednak mężczyźni w większości siedzą na kiblu czytając gazetę :P

:XD

#99 2 polubienia

Myślę, że tego dnia panowie zebrali się w toalecie, aby świętować Międzynarodowy Dzień Mężczyzn :)

#100 2 polubienia

W męskiej oczywiście.