No właśnie. Jest pełno sdrów. Ktoś na coś trafił? Podejrzewam że potrzebny język ruski, ale chyba gra warta świeczki tym bardziej że super nowoczesnego sprzętu to oni podobno nie używają.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
dużo, nawet bardzo dużo, się dzieje, choć nie spisywałem, raczej ogarniałem na bieżąco, sam mając sporo wkładu w sianie rozpiendolu. Co ważniejsze rzeczy albo kom,unikując, albo właśnie dla bezpieczenstwa operacyjnego wręcz przeciwnie.
pasmo około 100 metrów, sie znaczy sie od w zasadzie 1800 do 5000 kHz, sporo list czestotliwosci fejkowych da się znalesc dobre też.
bardzo duży chaos panuje dezinformacyjny.
publikacja tu nie ma sensu bo za 20 minut gdzie indziej dzieje się rozpieprz, czasem nawet efektywnie spowalniający nalot lub atak.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
twitter, jęz. ukrainski z ukr. klawiaturą przydatne, znanie słów kluczowych i nie sugerowanie się bandplanami (tam gdzie używamy LSB rusek lubi USB), i tak dalej.
często również praca w splicie, i to jest najtrudniej wychwytywalne bo w kupie siła.
jedna strona nadaje na 3990 druga na 5113 jedna lsb durga USB albo w ogole obie usb więc skorelowanie tego wymaga odrobiny chęci i znajomości.
okupant sam przyznał się do.:
4220, 9741, 7933, 8090, ... i ponad 20, 25 innych, co chwila pojawiają się nowe, zakłucane piosenką o dronie bayraktar czy inną gitarową wersją piosenki putin-hujło, względnie barką w wersji elektro bądź orginalnej, śpiewanej przez żan pola w Wadowicach.
nie wiem, czy ta grupa jest dobrym miejscem sporo szczegółów operacyjnych leży na tacy i zaczyna to coraz bardziej pachnieć niezmienianym pampersem.
Ja w każdym razie działam.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
tu jeszcze dowodzik, odszumiony, przesquelczowany ale jest.
jak panu z pododdzialiku zabili resztę kompanów, a sam trochę nie wiedział poco tu jest
źródło legitne.
https://ipfs.io/ipfs/QmZY41aKtRoKrE8VVKRDbJDkhxyFBTkEh1A87BudQPfENf
Patrzcie co się teraz dzieje na 3675KHZ, nagranie z Sangeana bo z internetowego SDR cały czas się nagrywa. A miałem spać...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P