faworki Gumisie Holsy/Haribo Irysy Jeżyki Krówki lizaki i lody Mamba i marcepan i marshmellow nugat oponki/Oreo Pryncypałki rurki z kremem sękacze śliwki w czekoladzie tiramisu
eklerki Ferrero rosche - niewiem jak się piszę ale chyba wszyscy wiedzą o cu chodzi Gumisie - takie rzelki kiedyś były i chyba nadal są galaretki wszelkiego rodzaju Jerzyki krówki Lizaki mars taki batonik milka czekolada michałki rafaello tictacki tesz niewiem jak się pisze wawel firma czekolady wafelki wata cukrowa chyba też pasuje Żelki Mi wychodzi 14 słodyczy. To już koniec alfabetu więc chyba mogę podać kategorię. Następna kategoria to książki
Urżnięte cukierki, w sensie takie pijane, z alkoholem xD. Nawet sprawdzając z ciekawości w Google nic nie znalazłem. Na W baton WW, Zozole, A ź? HM. Nigdy nie wygram bo nie nadążam, ale jak by ktoś odpalił kategorię kasety, to wołajcie, tu mam pełno. Acme, Akai, Ampex, AudioClub, Audio cassette (Serio takie były xD), Axia, Basw, Boots, Bush, BKB, i mogę tak wymieniać z głowy na każdą literę! Chcecie? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P