Nowości

portmonde

Założony przez mojsior 109 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 6 z 6

Jesteś pewien? bo ja tam mam coś w queście, że mam przez ensorceleuse iść, czy coś takiego. Acha! Że szare jezioro czy tam rzeka ensorceleuse łączy port monde z kafarnaum. To tyle co wiem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Acha. I przejrzałem wszystkie obcje nawet te główne gry ale nie wiem gdzie jest reset decku.

Jak kurna zresetować deck i pokonać automaty? ten cholerny ambroise jest za słaby by je rozwalić.

Reset decka to liquit void za jakieś 1000 golda, a automaty to skurczybyki jakich mało, i albo szybko je zabijsz albo jakimś lightningiem czy tam spowolnieniem czasowym, albo będziesz zdychał.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Używam uderzenia pioruna. I assassin strike niestety kurna, nie mam lepszych zaklęć poza snake charm.

No i czy ten liquit można kupić w kafarnaum? niestety nie mam jak wrócić bo jestem w iluzji aubelune walczę z cieniami i wsómie nie wiem jak i gdzie pójść. zobaczę może w quest logu coś się pojawiło. Ale fajna była ta broń białego królika. Szkoda, że my takiej nie mamy.

W Aubelune nie zrestartujesz.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jak w Margharette, można się leczyć, po nagle dzieje sie sytuacja, że kolejna mikstura to zadużo toksyn i dedamy, po zażyciu, jak te toksyny usunąć?

Może ktoś mi powiedzieć jk tą marną dianą grać? odblokowałem sobie czwartą przygodę bo taaak bęęędzie faajnie jak na cheatach czyli czitach będziemy grali a ttym czasem ta diana jest tak słaba że nawet nie dał bym jej by margaret czy francisowi czyściła buty. Nadaje się jedynie na zbieranie śmieci i bęcków od zombiaków i szczurów. Nawet margaret nie jest tak słaba.