@Zuza i Mojsior, brakuje mi możliwości przestawienia języka translate na angielski. To by uprościło znacznie sprawę, bo to jest jedyny problem, wg mnie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Wyjaśnie sprawę dokładniej, bo wsumie wiem, na czym polega wasza reakcja. Mianowicie z dziwnych przyczyn, nikt nie wie jakich, translate tłumaczy mi mniej więcej tak. Przykład. Mamy zdanie, które powinno być przetłumaczone. Siedział przy wielkim stole. Napiszę to w bylejakim języku i otrzymuję prawie zawsze. Siedzący przy huge stole. Pytanie tylko, dla czego? U mnie to poprostu szfankuje, co śmieszne, tylko na jednym komputerze. Coś się zaczęło dziać po instalacji locale emulatora mam wrażenie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No i dziwić się, że nażekam na grę. Jak to do cholery możliwe? nie używałem w ogule many gdy dotarłem do szarego jeziora. Wlazłem i co? fransis nie ma energii magicznej. No kuwa jak! Chore to jest. Specjalnie oszczędzałem mane na szare jezioro a tu kurła skurczysyny cośtakiego wymyślili. Przepraszam za złe słowa no ale szlak mnie trafi. Dostanę ostrzerzenie ale mam dość. Kuórwa! jak to możliwe niech mi ktoś to wytłómaczy bo ja nie rozumiem.
@Lalar, nie możesz rzucać czarów? Jak tak, to pamiętaj że mana nie jest pobierana z decka tylko z rezerwy @Pates, zrób sobie przenośne NVA po angielsku i po krzyku
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Jak mogę rezerwować manę, gdy wchodzę do deeedale jest ok ale jak przechodzę przez drzwi jeziora mówi mi unressource magic energie czy coś takiego, i przesto nie mogę wlczyć z tymi cieniami w tym złowrogim domu. Sorki, że się powtarzam.
no niemogę tego przepisać to pofrancusku. Jest coś takiego insource of potence franois no magie energie czy coś takiego. Mimo że przed wejściem miałem many bodajże 50 czy coś takiego. Zombie wysysają czy jak? i szukałem w dzielnicy mgieł książek do lewelowania fransisa ale nie znalazłem. Nie wiem gdzie szukać.
Masz jakiś pomysł gdzie znaleźć książki do levelowania fransisa poza księgarnią rusac? bo chcę na level 25 i nie działają już księgi z tamtej księgarni.
Nie masz tyle potencjału. Pewnie masz jakiśspell który wymaga dużo potencjału magicznego, a ty masz tylko 10, a zaklęc z hate wogóle nie możesz używać/
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ale ja mam tylko z pasji. Udeżenie pioruna pięć energii bodajże zawiera nie wiem ile bierze żywiołak błyskawicy plus do tego swery edmonda. Czytam podręcznik poszukiwacza przygód ale jak narazie nic się nie zmienia.