TVN player czy jest dostępny
Wróć do Ogólne i niemieszczące się do innych działów#1 magmar Konto zarchiwizowane
WItajcie, chciałabym sobie obejrzeć coś w tvnplayerze, ale jest to średnio dostępne, nie ma odnośnego przycisku.
Ma ktoś jakiś pomysł?
#2 Paulinux
Jakiego przycisku? Jak masz konto, to od razu Ci się puści materiał, w który wejdziesz, ewentualnie zapyta czy chcesz kontynuować od momentu, w którym wcześniej skończyłaś i masz tak i nie jako klikalne.
#3 magmar Konto zarchiwizowane
Zalogowałam się przez konto google.
Nie ma czegoś takiego.
Logowałam się przez konto google.
#4 Paulinux
Ale musisz mieć opłacone
#5 magmar Konto zarchiwizowane
Poczekaj jak opłacę to co?
#6 Paulinux
To wtedy się puści automatycznie
#7 Paulinux
A nie, przepraszam, chyba Cię pokłamałam przypadkiem, znajdź link oglądaj. Chociaż może się puszdza automatycznie tylko ja coś teraz miałam naprzestawiane?
#8 Paulinux
No nie wiem, w każdym razie jak nie znajdziesz oglądaj przez insert+ctrl+f, to spróbuj znaleźć tak.
#9 magmar Konto zarchiwizowane
Na którym mam oglądać?
Oglądaj na player+ BOX
Oglądaj na TV
#10 Paulinux
samo oglądaj
#11 magmar Konto zarchiwizowane
Nie ma samego ogklądaj.
#12 Paulinux
To znaczy że nie masz opłaconego>nie pooglądasz.
#13 magmar Konto zarchiwizowane
Nie mam, a jak to zrobić?
#14 magmar Konto zarchiwizowane
A da się tak bez opłat np. wyciągnąć skądś ścieżkę?
#15 Paulinux
To nie jest pytanie na to forum.
#16 magmar Konto zarchiwizowane
Troszkę wiązało się z tematem, ale ok, gdzie mam spytać?
#17 Paulinux
W sensie chodzi o to, że wyciąganie ścieżek to łamanie praw autorskich i tym samym złamanie naszego regulaminu.
#18 mucha
teraz to oglądaj nie jest klikalne i materiał, który włączamy nie odpala się automatycznie. Pytanie jak sobie pradzić ze wciśnięciem tego przycisku?
#19 nietoperz
Witam a jak opłacić konto na tvn player w sensie gdzie trzeba wejść żeby oglądać jakiś film płatny bo niemoge znaleść opcji do zapłaty za subskrybcje