Pozostałe

pozostałe pytania dotyczące gry crazy party

Założony przez bratczyk96 29 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 2 z 2

Niestety! Do pokoju zabaw nie da się dostać inaczej jak przez pokój zabaw nie pomijając gry regulacja generatorów, którą q najnowszej wersji twórcy gry ją zepsuli co oznacza, iż nie ważne jak blisko się stoi tego generatora to zawsze będzie zdobywało się 20 punktów na minusie. Identyczna sytuacja z grą uwięzione pingwiny w świecie lód. Nawet jak się rozwali oblodzenie to pingwiny nie będą biec do wody. W poprzednich wersjach te gry działały bez zażutu. Minusem w kilku ostatnich wersjach niektóre gry były tylko w języku angielskim. W obecnej wersji tę gry zostały przetłumaczone na polski. Nie należy się zrażać. Ja też czekam na kolejne wersje, w których zostaną naprawione istniejące obecnie błędy. Na pozostałe pytania nie znam niestety odpowiedzi. Mam nadzieję, iż w jakimś stopniu pomogłem.
Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za pomoc.
Teraz rozumiem, dlaczego mimo wielokrotnego klikania f i r w tych generatorach nic się nie zmieniało. :-)
Pozostaje nam wszystkim czekać na kolejną wersję gry z nadzieją, że jej twórcy naprawią to, co zepsuli. :-)
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam.

Nie ma żadnego problemu.
Pozdrawiam

Za 10 monet odblokowujesz grę i potem możesz grać w nią w Pokoju Nagród, wystarczy zdobyć 1 klejnot. Za 15, 20 i 25 klejnotów, które masz w Pokoju Nagród odblokowujesz planszę. Musisz uzbierać 100 punktów, żeby dostać klejnot. Za 2 klejnoty możesz grać w świecie z losowo wybranymi odblokowanymi minigrami. Za 8 klejnotów możesz grać sama w minigry. Za 4 klejnoty możesz grać w mikrogry. Za 500 klejnotów odblokowujesz tryb ekstremalny, działa on tylko, gdy grasz online. Właśnie do tego służą monety. 100 monet to 1 Gem, 200 monet to 2 Gemy, 300 monet to 3 Gemy, 400 monet to 4 Gemy.
Give me a sign.

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie i pomoc. Teraz już rozumiem, po co w tej grze są monety. :-) Tyle tylko, że ich nigdy nie ubywa, a klejnotów/gemów już tak, gdy wykorzystujemy je w pokoju nagród. Ponadto sądziłam, że skoro nazywają się monetami, to można za nie coś kupić. Skoro jednak gra jest cały czas rozwijana, to kto wie, co dodatkowego pojawi się w niej w przyszłości. :-)

Czy w najnowszej wersji naprawili zepsute gry?
Give me a sign.

tak. naprawili.
Pozdrawiam

Cześć. Mam pytanie: jaką grę trzeba przejść, żeby zagrać w Bombowe Bonusy? To jest w świecie Wulkan.
Give me a sign.

Cześć. Jaką grę trzeba przejść, żeby zagrać w Zatoka Meduz? To jest w świecie Plaża.
Give me a sign.