Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#821 MarOlk
Wisi toto na haku na stropie
#822 magmar Konto zarchiwizowane
Na zasadzie ogrodowej z takim zadaszeniem czy jak?
-- (Monte):
Rozumiem.
-- (MarOlk):
taka bardziej huśtawka, w której się siedzi
--
--
#823 MarOlk
Nie. Jest hak, a raczej debel wkręcony w strop, na nim wisi lina z karabińczykiem, a na tym ten cały hamak brazylijski.
#824 magmar Konto zarchiwizowane
Czyli to taka ławka, jeśli tak, to ja mam takie coś.
-- (MarOlk):
Nie. Jest hak, a raczej debel wkręcony w strop, na nim wisi lina z karabińczykiem, a na tym ten cały hamak brazylijski.
--
#825 MarOlk
Nie ławka. Takie miękkie siedzisko z płótna. Po bokach takie sploty ze sznurka jak w hamaku. Jakbyś siadła na hamaku bokiem, a dwa końce przymocowała do drewnianej poprzeczki, która to z kolei kończy się kółkiem do zamocowania
#826 Monia01
Słuchajcie, słuchajcie! Dzisiaj zmarzłam, wykrzywiałam sobie stopy na kamieniach, byłam głodna, wypiłam za dużo kawy, w tym jedną niedobrą bardziej, inną trochę mniej, zapomniałam nakarmić kota, ale to, mimo wszystko, był całkiem udany dzień!
🇺🇦 🇵🇱
#827 MarOlk
A kot jak się na ten dzień zapatruje?
#828 MarOlk
Bo może jednak ma inne zdanie :P
#829 Monia01
A wiesz, że jak mu w końcu napełniłam miseczkę, to się chyba honorem uniósł, bo jakiś czas nie podchodził? :D
🇺🇦 🇵🇱
#830 MarOlk
Dumny sierściuch
#831 Monte
To w końcu jak było: dobrze, czy źle?
-- (Monia01):
Słuchajcie, słuchajcie! Dzisiaj zmarzłam, wykrzywiałam sobie stopy na kamieniach, byłam głodna, wypiłam za dużo kawy, w tym jedną niedobrą bardziej, inną trochę mniej, zapomniałam nakarmić kota, ale to, mimo wszystko, był całkiem udany dzień!
--
#832 MarOlk
Urodzona optymistka hehe
#833 Monia01
Przecież piszę, że całkiem dobrze
🇺🇦 🇵🇱
#834 magmar Konto zarchiwizowane
Czytałaś ostatnio Pollyannę, Moniu?
#835 djsenter
Specyfika zachowania co poniektórych użytkowników w tym wątku ostatnio mnie przeraża, zwłaszcza, kiedy są do zdobycia pisanki.
Hej, jadłem dzisiaj pyszne płatki na śniadanie!
A z mlekiem?
Tak.
Najpierw lałeś mleko, czy sypałeś płatki?
#836 MarOlk
No cóż... Dobrą stroną jest to, że chociaż się ludzie zastanawiają co pozytywnego ich ostatnio spotkało
#837 Monia01
Magmar, nie :O
Senter, ale to zdecydowanie do księgi zażaleń :D
🇺🇦 🇵🇱
#838 Paulinux
Akurat sposób na odbolenie łba jest ważny dla rozwoju ludzkości, więc tu bym autorce wpisu odpuściła :) Aczkolwiek również mnie to drażni
#839 magmar Konto zarchiwizowane
To wolisz brak integracji?
Ja lubię płatki na surowo, może nie owsiane, ale jednak.
-- (djsenter):
Specyfika zachowania co poniektórych użytkowników w tym wątku ostatnio mnie przeraża, zwłaszcza, kiedy są do zdobycia pisanki.
Hej, jadłem dzisiaj pyszne płatki na śniadanie!
A z mlekiem?
Tak.
Najpierw lałeś mleko, czy sypałeś płatki?
--
#840 Monia01
Ej, stop. Jeśli to do mnie, to sorry, ale to był jeden z lepszych dni od bardzo dawna i będę o tym spamować, bo sprawia mi to przyjemność
-- (MarOlk):
No cóż... Dobrą stroną jest to, że chociaż się ludzie zastanawiają co pozytywnego ich ostatnio spotkało
--
🇺🇦 🇵🇱