Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#381 skrzypenka
skim się spotkałaś, jeśli mogę spytać? :) Super, że są takie wieczory, takie zapamiętuje się na długo. :)
#382 Zuzler
Że się tak wyrażę, z rarytaskiem, bo niewidomą uchodźczynią z Ua, a także m.in. z Robertem.
#383 skrzypenka
Ooo rozumiem, to świetnie.
#384 Zuzler
Też tak uważam.
A dziś w dodatku był dobry dzień. Od dawna nie miałam okazji, by pracować fizycznie na powietrzu. I nawet spać mi się teraz chce, a więc nie przesiedzę zapewne całej nocy.
#385 DJGraco
@Monte choć nie jestem zwolennikiem pobierania z YT to się cieszę i rozumiem jakie to uczucie jak ja miałem początki z pobierania muzy to też zaczynałem od youtube haha
#386 skrzypenka
Zachorowałam, ale dziś czuję się lepiej i czuję, że zrobię dziś zdecydowanie dużo, czuję, że będzie to produktywny dzień, pomimo choroby.
#387 Zuzler
Ludzie! Naprawiajcie rzeczy, zamiast wyrzucać! Dałam dziś 3 dyszki, a buciki mi gość podzelował jak złoto i jeszcze fleki do tego zrobił. liczę tylko, że to podzelowanie sprawiło, że przestały przeciekać. :D
#388 Snajper22
@misiek, Niebieska piłka z uchem, za które może chwycić i nosić ją w pysku.
Cormac McCarthy, "Droga"
#389 Agata.d
Pogoda dopisuje, prawdziwie wiosennie się zrobiło i oby tak dalej.
#390 Puszkin
Przeszedłem dzisiaj ponad 5 kilometrów! Ale jestem szczęśliwy, w dodatku cieplutko jest, czuć wiosnę. :)
#391 skrzypenka
Puszkinku, gratuluję.
A ja mogłam pograć na skrzypcach, a to znaczy, że siły mi wracają. :)
#392 adelcia
eeej brawo.
jak tak dalej pojdzie, to zachwilke bedzies biegac maraton.
-- (Puszkin):
Przeszedłem dzisiaj ponad 5 kilometrów! Ale jestem szczęśliwy, w dodatku cieplutko jest, czuć wiosnę. :)
--
#393 Puszkin
Eee, aż tak to chyba nie, a przynajmniej nie teraz.
-- (adelcia):
eeej brawo.
jak tak dalej pojdzie, to zachwilke bedzies biegac maraton.
-- (Puszkin):
--
--
#394 Postukujacy
Pierwszy raz od bardzo dawna byłem sobie w kinie na filmie :)
Jak kto zainteresowany to piszmy na priv by tu nie zaśmiecać.
#395 Zuzler
Ale czym zainteresowany?
#396 adelcia
pewnie informacjami o tym jaki film był
oglądany itp.
-- (Zuzler):
Ale czym zainteresowany?
--
#397 djdenismusic
Nawiedzają mnie! Nawiedzają mnie! Nawiedzają mnie! Znowu będzie ciekawie od dziś, aż do niedzielnego popołudnia <3
#398 Paulinux
Mam nowiutką, pachnącą, świeżutką, otulającą cały domek sieć.
#399 Monia01
Mam w głowie zalążki nowej historii i nawet chce mi się pisać!
🇺🇦 🇵🇱
#400 pajper
Właśnie musiałem w ramach Fundacji obsłużyć ładny, szybki, dobrze przemyślany i w pełni dostępny portal rządowy... Świat się kończy!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.