Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#21 Postukujacy
Dziś w śnie leciałem samolotem jako pasażer. Pilotka dopytywała zdalnie kogoś tam co ma robić, by samolot pilotować. W końcu zaczęlismy lądować i muszę powiedzieć, że choć dawno nie leciałem było to bardzo realistyczne wrażenie. Brawo móz! W końcu chwiejąc się nieco wylądowaliśmy i samolot na koniec pasa do lądowania przywalił w coś lekutko, symbolicznie można powiedzieć.
Sen zaliczam do udanych, dobrze rozpoczynających dzień.
A zatem...
Życzymy państwu dobrego dnia i miłego pobytu. ;)
#22 Agata.d
Hm, ciekawy sen. Ten naż muzg czasem potrafi zaskoczyć. 🙂
-- (Postukujacy):
Dziś w śnie leciałem samolotem jako pasażer. Pilotka dopytywała zdalnie kogoś tam co ma robić, by samolot pilotować. W końcu zaczęlismy lądować i muszę powiedzieć, że choć dawno nie leciałem było to bardzo realistyczne wrażenie. Brawo móz! W końcu chwiejąc się nieco wylądowaliśmy i samolot na koniec pasa do lądowania przywalił w coś lekutko, symbolicznie można powiedzieć.
Sen zaliczam do udanych, dobrze rozpoczynających dzień.
A zatem...
Życzymy państwu dobrego dnia i miłego pobytu. ;)
--
#23 Julitka
Ja lubię konfigurować świeży sprzęt, np. telefony. I dzisiaj mogłam. :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#24 djsenter
Byłem dzisiaj 7 godzin na powietrzu, ponadto spędziłem czas z rodziną przyjaciela i czułem się jakbym był rzeczywiście częścią tej rodziny.
To było piękne.
#25 Zuzler
220 jajek na normalu w Super Egghunt - tiaa, wracam do formy. :D
#26 Julitka
Spędziłam wczoraj czas z rodziną, w tym z ziadkami. Bardzo wartościowe popołudnie.
I kochane kuzynki pomogły mi oznaczyć kosmetyki.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#27 pajper
Tak odnośnie urzędniczej dyskusji.
Byłem przed chwilą w Urzędzie Skarbowym złożyć dokumenty, no, już nieważne jakie, bo długo i nudno tłumaczyć.
Przemiła urzędniczka, bardzo cierpliwa i spokojna. Więc i tak się zdarza.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#28 skrzypenka
Cieszę się, bo wczoraj po wykładach sobie zrobiłam leniwe popołudnie.
#29 kazek5p
Wow dajesz rady. Gratulacje!
-- (Zuzler):
220 jajek na normalu w Super Egghunt - tiaa, wracam do formy. :D
--
#30 kazek5p
Po tych dzikich wiatrach moje anteny na 6 metrowym maszcie nie odleciały, oj dobra ta moja monterska ręka :)
#31 Postukujacy
Dzień wygląda na taki w porządku. Mimo, że to popularnie niechciany poniedziałek.
#32 misiek
I oby więcej takich.
-- (pajper):
Tak odnośnie urzędniczej dyskusji.
Byłem przed chwilą w Urzędzie Skarbowym złożyć dokumenty, no, już nieważne jakie, bo długo i nudno tłumaczyć.
Przemiła urzędniczka, bardzo cierpliwa i spokojna. Więc i tak się zdarza.
--
#33 Agata.d
Miałam bardzo fajny dzionek. Spotkałam się z przyjaciółką, która odwiedziła mnie w pracy, czy może raczej powinnam była powiedzieć zwiedziła moją pracę. 🙂
#34 Pitef
Ja się tam muszę wybrać do tej twojej pracy żeby zwiedzić.
#35 Agata.d
Zapraszam z dziewczyną na randkę w ciemno, jak będziemy organizować walentynki. Z tego co wiem zapowiada się ciekawie.
-- (Pitef):
Ja się tam muszę wybrać do tej twojej pracy żeby zwiedzić.
--
#36 Pitef
Brzmi intrygująco, żekł bym nawet, że w pewien sposób tajemniczo.
#37 markus1234
Dzisiaj moi rodzice odbiorą mi mojego laptopa Della, który poszedł na przeczyszczenie chłodzenia. Dodatkowo będzie on miał wymieniony wiatrak. Mam nadzieję, że będzie mniej szumiał.
#38 Julitka
Zjadłam KFC. :)
Tzn. oczywiście nie budynek.
#39 zywek
Budynek dobry jest, minerały trza wchłaniać :D
#40 MarOlk
Smaka mi robicie