Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#181 Monte
Nie wiem, może ze dwie godziny, może krócej.
#182 Monte
Ale wiesz, u nas cały czas się coś robi, a bez prądu nie można włączyć miksera, odkurzacza, nie działa piekarnik.
#183 DJGraco
Ja bym się tam cieszył jakby u nas w Świnoujściu na tyle zabrakło prądu tak z dwie godzinki. Na pasmach radiowych totalna czystka od zakłóceń...
Chociaż z drógiej strony wiadomo sprzęty gospodarstwa domowego by nie działały i tak dalej
#184 Monia01
Zapraszam do mnie. Prądu nie ma i nie będzie jeszcze przez dłuższy czas. :D Mogę też zainstalować Cię w mieszkaniu bez ogrzewania i ciepłej wody, tak dla klimatu
-- (DJGraco):
Ja bym się tam cieszył jakby u nas w Świnoujściu na tyle zabrakło prądu tak z dwie godzinki. Na pasmach radiowych totalna czystka od zakłóceń...
Chociaż z drógiej strony wiadomo sprzęty gospodarstwa domowego by nie działały i tak dalej
--
🇺🇦 🇵🇱
#185 misiek
Owszem :)
-- (Monte):
Wrócił prąd!
--
#186 tomecki
Ikea ma kilka naprawdę fajnych systemów mebli modłułowych. właśnie instalujemy Bestę. Co prawda w informacjach o produkcie piszą, że drewna tam tyle, co kot napłakał, ale skoro u innych to działa, może i u nas da radę.
#187 Monte
Wiatr nareszcie przestał wiać i już nie przeszkadza spać. Internet też działa jak trzeba!
#188 Paulinux
To pierwsze zdanie to się kurde na rymiarnię nadaje. Jest taki rymowany wątek, to polecam, jak masz takie skłonności.
#189 Monte
Słuchaj Paulina, ja już trzeci raz tak mam.
#190 Monte
Naprawdę tego nie planuję.
#191 Postukujacy
Miłe popołudnie: zaliczona karczma, park zdrojowy i spacer po górkach :)
I tak, racja: już nie wieje. Jakiś nowy alert przyszedł, ale chwilowo spokój.
#192 Agata.d
Nie, nie drogi Piotrze, ziarenko zostało zasiane w troszkę innym sensie, bardziej tu o pracę chodziło, po prostu została nawiązana gfajna współpraca i może coś z tego będzie. Dzieciątek jeszcze nie zamierzam chodować. 🙂
-- (Pitef):
Czyż by nowe życie gdzieś kiełkowało? Agatko Agatko :)
--
#193 Monte
Naprawili światło. Hurrrra!
#194 Agata.d
Współczuję z tym prądem, z relacji mojej mamy wynika, że w moim rodzinnym domu jest tak samo.
#195 Monte
No niestety.
#196 Monte
U mnie od kilku dni prąd raz jest, a raz go nie ma.
#197 misiek
Ale co to w ogóle za określenie hodować dzieci? Hodować to sobie można kaktusy na parapecie, ale jeśli ktoś wychowanie dzieci nazywa hodowaniem, to może lepiej niech ich nigdy nie hoduje.
#198 djsenter
Ja z kolei zawszę myślałem o zrobieniu sobie krowy, XD
#199 Pitef
Koleżanka jak mniemam chciała nieco chómorystycznie podejść do tematu, jednakowoż racja racja, dzieci się w samej rzeczy wychowuje.
#200 camila
Dzieci "hoduje się wtedy", kiedy matka jest taka do dupy, że myśli, że jedyne czego dzieci potrzebują to sienajeść i się wyspać.