EltenLink

słuchawki kostne

Wróć do Słuchawki

#81 balteam

nie wiem jakie etui dostałeś, teraz dają często plastikowe, w nim możesz nosić na spokojnie, te jakieś materiałowe szału nie robią, ale na pewno lepiej w nim nosić niż bez, te słuchawki są mega delikatne

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-11-07 09:18

#82 markus1234

Etui jest materiałowe.

2024-11-07 09:33

#83 balteam

no to szału nie ma jak mówiłem, ale noś w nim i nie rzucaj nimi nigdzie itd, lubi się słuchawka w środku poluzować, przynajmniej u mnie i teraz jedna działa, ale w drugich słuchawkach ponad rok jest już ok

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-11-07 10:03

#84 misiek

Teoretycznie tak, praktycznie czasami dają takie etui tylko o kant dupy rozbić zbytnio do niczego się nie nadające.
-- (Pitef):
Skoro producent dał ci etui, to dlaczego masz go nie używać?

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-11-07 17:30

#85 pates

Inna sprawa że te słuchawki są klejone.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-11-07 20:38

#86 Piotr

-- (balteam):
nie wiem jakie etui dostałeś, teraz dają często plastikowe, w nim możesz nosić na spokojnie, te jakieś materiałowe szału nie robią, ale na pewno lepiej w nim nosić niż bez, te słuchawki są mega delikatne

--
O, a to do wszystkich modeli jest plastikowe, czy do tych najdroższych tylko?

2024-11-08 11:59

#87 Pitef

No to myślę, że powinniśmy do producenta napisać, aby kolejne modele betonował.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2024-11-08 15:12

#88 balteam

Nie no serio jakość materiału szału nie robi, pewnie do droższych lub tylko najdroższych jest normalne etui jak widać.

2024-11-08 16:37