Wadliwe funkcjepłatne
Wróć do Archiwum Eltena#21 magmar Konto zarchiwizowane
Dawidzie był, nie był.
Problem pojawia się znowu.
Nawet jeśli i ja popełniłam błąd co Wam zależy wykluczyć tę wadliwą funkcję?
#22 daszekmdn
Skoro nie był, trzeba było zaktualizować wątek wpisując, że problem powrócił.
Czasem to myślę, że jednak te Issues na Githubie to nie głupi pomysł...
#23 magmar Konto zarchiwizowane
Dlatego mówię, że i ja popełniłam błąd.
#24 magmar Konto zarchiwizowane
A zatem minęło 5 dni, kolejny raport znajduje się w odnośnym wątku czyli dotyczącym tego błędu.
-- (pajper):
Dodam też, że zgłoszenie problemu w prawidłowej formie miało miejsce dopiero 11 stycznia, czyli dwa dni temu.
--
#25 djkrissu
A dla czego skoro został zgłoszony, nie został usunięty? Albo przynajmniej kasa za niedziałające funkcje nie została zwrócona, skoro mimo opłaty dane funkcje nie działają?
#26 magmar Konto zarchiwizowane
Ktoś tu w końcu rozumie o czym mówię.
Krissu, mi nawet nie chodzi o zwrot kasy tylko o przedłużenie tej funkcji, a jeśli się nie da całego pakietu o tyle dni ile trwa usterka.
Czy ja żądam za wiele skoro chcę przedłużyć pakiet o liczbę dni trwania usterki?
Jeśli tak, proszę się odnieść merytorycznie do mego pytania.
#27 djkrissu
Dokładnie o to mi chodziło w mojej wypowiedzi. Po prostu nie widzę zbyt reakcji samych zbierających kasę za te usługi.
#28 magmar Konto zarchiwizowane
Jak to nie widzisz reakcji? To ja CIę oświecę, bo może nie śledziłeś tego wątku od początku wpisy ekhem nie na temat są usuwane.
A zatem, jesteśmy w domu.
#29 djkrissu
Nie no jakieś trzy wpisy Dawida widzę, ale czy one rozwiązują problem? Nie widzę np wpisu Dawida w stylu, problem już jest naprawiony sorry za problemy.
#30 magmar Konto zarchiwizowane
Cała dyskusja dwa razy poszła z dymem.
Raz dzięki użytkowniczce @Julitka.
#31 djkrissu
No cóż:
#32 nuno69
Bugi się zdarzają. W sumie rozumiałbym, jakby @Magmar używała wersji beta. Wnosząc jednak z wizytwki, nie używa. Przydałby się jakiś wpis w regulaminie na takie okoliczności, żeby kupujący też byli chociaż częściowo chronieni.
#33 magmar Konto zarchiwizowane
Nuno, używam stabilki. Gdybym miała wersję beta słowa bym nie rzekła.
Cieszę się, że w końcu ktoś dostrzega problem.
#34 nuno69
Ja problem widzę już od początku, ale jakoś brakuje mi sensownego rozwiązania.
#35 djkrissu
No, ale od reakcji na takie problemy nie jest nuno chyba nie? :P Jeśli wiecie o co mi chodzi.
#36 magmar Konto zarchiwizowane
Ale dobrze, że Nuno zabrał głos. Bardzo mu dziękuję, bo to już trzeci użytkownik coś zauważa.
#37 djkrissu
Ja też używam wersji stabilnej i również nie wszystko w niej działa jak należy. Od choćby biblioteka youtube, czy ciągle wywalająca się baza blogów przy próbie ich opuszczenia. wciskam sc i za moment mam komunikat o błędzie bazy.
#38 nuno69
Ale to nie są funkcje prmium (z tego co wiem), więc to też jest inna sprawa. Generalnie funkcje powinny trafiać do premium tylko wtedy, gdy są dokładnie przetestowane. Z drogiej zaś strony ta społęczność już nie raz pokazałą, że czekanie nie jest jej mocną stroną więc Dawid, siłą rzeczy, rushuje pewne funkcje co kończy się wątkami takimi jak ten
#39 magmar Konto zarchiwizowane
No właśnie, jak mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.
GGdyby to było za darmo słowa nie rzekłabym.
#40 nuno69
Ja rozmiem że Dawid tego nie poprawił. Ale jak nie ma siły roboczej to nie powinno się brać hajsu. Z drogiej strony bez hajsu nie będzie siły roboczej no i dochodzimy do sytuacji wręcz patowej