Archiwum Eltena

Nie będę odpowiadał w sprawach administracyjnych na wiadomości głosowe

Założony przez pajper 15 wpisów ostatni wpis 8 lat temu Zamknięty

#1 2 polubienia

Może forma przekazania komunikatu nieodpowiednia, bo na forum, ale jak inaczej nie wiem.

Piszecie do mnie w najróżniejszych sprawach, z pytaniami, propozycjami, błędami.
Staram się na nie odpowiadać, kierować na forum lub odpisywać.
Ale nagrywanie się w takich kwestiach... Nie tędy droga.

Jak rozmawiacie ze mną pyrwatnie, znam was, nie zabraniam, droga wolna.
Rzecz w tym, że właśnie policzyłem, że pytań administracyjnych od obcych mi ludzi z propozycjami czy zgłoszeniami w tym miesiącu (a to dopiero połowa lipca) odebrałem głosowo łącznie sześć godzin.
Jak nagracie wiadomość pięcio czy dziesięcio minutową, może to niewiele, ale suma sumarum...

Dlatego, wybaczcie, ale proszę o formę tekstową, bo ja fizycznie nie jestem w stanie do całej pracy nad Eltenem dokładać jeszcze niemały czas spędzany na wysłuchiwaniu wiadomości głosowych.
Takie rzeczy załatwia się pisemnie.

Dziękuję za zrozumienie.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

A nagrywanie żeby np pokazać jakis błąd?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#3 2 polubienia

A jak myślisz, Daszku, czy o to chodziło? No jasne, że nie! Jak nagrywasz, żeby pokazać, to może, ale pokazać błąd da się w dwie minuty, a zapowiadanie błędu trwa zwykle 10.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#4 3 polubienia

W ogóle, drodzy moderatorzy.
Ustalcie jakąś taką złotą zasadę: nie piszemy do Dawida. :D
Co by się nie działo, to w sprawach służbowych, nie...

Czy wyobrażacie sobie na przykład, żebyśmy wszyscy pisali do prezydenta Dudy, bo nam się coś nie podoba?
No nie, ja też sobie nie wyobrażam...

Ktoś chce rozmawiać z Dawidem prywatnie, wszystko dobrze, niech pisze.

Ale, jak widzimy błąd, to albo na forum, albo do kogoś z, hmmmmmm... Nie wiem, jak to się nazywa... Rady starszych?

No w każdym razie nie do Dawida.

Nie wiem, może ja jestem dziwny, ale wydawało mi się, że to są rzeczy dosyć oczywiste...

W sprawach błędów należy pisać do Pajpera, bo jest on jedynym programistą.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

#6 2 polubienia

Echhhhh...

Tak, Dawid jest niewątpliwie jedynym programistą. Ale, zamiast zawalać mu skrzynkę prywatnymi wiadomościami, można po prostu napisać na forum, tak?

Potem są takie sytuacje, że 15 osób pisze do Dawida zgłaszając jeden i ten sam problem. Tak się nie da.
Zdecydujmy się, czy Dawid ma odpisywać na narzekania użytkowników, czy poprawiać błędy Eltena? Odpowiedź wydaje się oczywista.

Z resztą, po to tworzony jest Elten Tech Support, żeby takich sytuacji nie było.
Więc, od środy, dyskusja stanie się właściwie bezprzedmiotowa.

#7 1 polubienie

To jest trochę inny temat, który będzie poruszany przy okazji techsupportu. ZOstawmy na razie ten wątek na wiadomości głosowe. Szczerze, proszę o to sami. Ma ktoś do mnie jakieś pytanie, szybkie, albo przeciwnie, dużo różnych? Jeśli możecie, napiszcie to, chyba, że rzeczywiście rozpoczniemy już rozmowę jakoś i będzie nam tak łatwiej.

#8 1 polubienie

Maju, ty tu rządzisz. :D

@talpa171 Nie dziwię się że odniosłeś takie wrażenie :(
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#11 1 polubienie

No w porządku. Czyli teraz rządzą Maja i Weronika. Ło matko! :D

#12 1 polubienie

Ja, to raczej nie, po prostu mówię, że tutaj chodziło trochę o co innego, niż programy. Jak tak wyszło, to sorki.

Co za weronika? Nie każdy każdego tu zna, więc proszę urzywać publicznie znanych nazw.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

elanor
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.