EltenLink

mortal kombat i dostępność

Wróć do Dostępne gry video

#1 AXM04

Witajcie
dzisiaj przychodze do was z zapytaniem jak to jest z dostępnością w tej serii gier.
Bo co prawda grałem kiedyś na PS3 w jakiegoś MK chyba to X był i dostępności to tam nie było, tylko na pamięć wszystko trza było robić ale jak wiemy wersje gier w zależności od platformy się mogą różnić, więc jak to jest.
Najbardziej interesują mnie dwie najnowsze części MK X i MK XI oczywiście na PC.

"Dies irae, dies illa,..."
2021-12-26 11:01

#2 mojsior

generalnie każda bijatyka jest bardziej bądź połowicznie dostępna.
W mortal kombat x przejdziemy całego story modem nawet jeżeli nie będziemy odpowiadać na quick eventy, które się wywołuje podczas filmików nie przeszkodzi to w przejściu story mode.
Z wierzami w kategorii battles raczej nie powinniśmy mieć problemów bo to w zasadzie wybijami przeciwników od nałatwiejszego do najtrudniejszego.
Jedyne z czym sobie nie poradzimy to krypty bo to są mapy które musimy explorować to samo dzieje się w jedenastce chociaż w jedenastce możemy sobie kupić za realne pieniądze unlocki jeśli chcemy mieć wszysko dostępne.
W mortal kombat x i XI mamy intarykcyjne wskazówki dźwiękowe, które informują nas czy jesteśmy w zasięgu interakcji z jakimś obiektem z otoczenia.
Jeśli dźwięk jest z lewej strony bądź na środku to możemy czegoś użyć, jeśli zas po prawej to znaczy, że to jest w zasięgu przeciwnika.
Domyśnie ta opcja jest wyłączona więc musimy się udać do opcji i kategorii rozgrywka bądź gameplay wybieramy dźwięki interakcji z otoczeniem do mk 11 chyba do wrzucili do audio settings.
Co mk 11 to jest niby lepiej a jednak nie.
Bo w opcjach rozgrywki możemy włączyć narracje i wtedy ten komentator co mów sekwencje typu finish him fight albo kto wygrał, czyta częściowo meni.
W sensie mamy tylko czytanie podstawowe meni, no i w trybie bitew są nagrane niektóre pod meni, natomiast większość meni w tym wszystkie opcje nie mają narracji.
Więc w zasadzie ta narracja se jest po to, żeby se była i nic ci nie da.
Natomiast tutaj story mode również przejdzież jak i wierze.
Więc gry z tej seri nie są w pełni grywalne, wszystkiego sami nie przejdziemy.
Jeżeli jesteś wielkim fanem tej serii to możesz kupić, ale jeśli nie zależy ci na story modzie to raczej nie warto wydawać kasy.

2021-12-27 20:00

#3 exterminator

Co do bijatyk z neather realm studio to Injustice gods among us jest dostępne.

Time to exterminate.
2022-01-14 14:26

#4 bobo22

A jak nawigować po obcjach?

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2022-04-24 15:50

#5 mojsior

Jeżeli posiadasz gamepada od xboxa no to ewy analog w lewo przemieszcza po opcjach a to jest potwierdzenie b to jest cofnięcie się.
Na klawiaturze a oraz d chodziły po opcjach, bodajrze g to był confirm j to był powrót wyżej

2022-05-08 17:22

#6 exterminator

Mortal kombat complete edition też jest grywalne

Time to exterminate.
2022-05-16 14:33

#7 exterminator

Powiem więcej! Mortal kombat 9 komplete edition podoba mi się najbardziej z wszystkich części na pc.

Time to exterminate.
Edytowano 2022-05-21 11:26

#8 mojsior

mi się nie podoba, jest spieprzony pannig, czyli słyszymy wroga z lewej i sprawej strony, ale już środka w ogóle nie słychać, to samo jest z naszym przemieszczaniem się, no chyba, że ktoś coś z tym zrobił.
Co ciekawe, błąd występuje tylko w wersji na pc, na innych konsolach typu xbox problemu nie ma.

2022-05-24 15:32

#9 exterminator

znam ten błąd, jest cały czas, przyzwyczaiłem się.

Time to exterminate.
2022-05-24 19:20