EltenLink

Deep Web czyli ukryta strona internetu vol. 2

Wróć do Sieć i przesył danych

#41 nuno69

W czym to jest pisane?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-09-12 16:07

#42 daszekmdn

Przychodzę z rozwiązaniem pobierających sie aktualizacji.
Wystarczy usunąć updater.exe z folderu browser.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-09-20 16:41

#43 Paulinux

mi to nie podziałało, usunęłam plik a on i tak jakimś cudem aktualizację pobrał

Happy hacking
2018-10-19 22:39

#44 mojsior

bo mozilla na której to stoi ma jakieś dziwne narzędzia.
Kiedyś tam wyłączyłem w ustawieniach programu żeby firefoks się nie pobierał automatycznie, przy czym po jakimś tygodniu odkryłem ze on się zaktualizował po cichu, więc nie zdziwiłbyn się gdyby za update odpowiadała jakaś cicha usługa

2018-10-26 12:26

#45 zvonimirek222

jest, owszem!
Mozilla maintenance service, i jest to możliwe do usunięcia

Student studentowi wszystko
2018-10-26 17:35

#46 Aoi

Witam czy tor działa tylko z "lisem"
Jak wygląda konfiguracja tora?

2019-03-03 18:42

#47 daszekmdn

Generalnie tor browser oparty jest na FireFoxie.
Na Windowsach niestety nadal przeglądarka nie jest dostępna.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-03-03 18:48

#48 cinkciarzpl

Torbrowser a tor to są dwie rzeczy. Można skonfigurować tora do współpracy ze wszystkim co umie socx4 lub 5

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-03-03 19:31

#49 Aoi

Czyli lepiej pobrać tor czy tor brouser?
Pozdrawiam

2019-03-03 21:32

#50 Bartek1

Czy tor browser jest po polsku.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

2019-03-04 17:21

#51 nuno69

Tak

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-03-04 17:42

#52 DJGraco

Tor znów stał się dostępny!
Ci, którzy chcą wejść do deebwebu zapraszam do pobrania wersji 9 x

2020-03-15 14:24

#53 Paulinux

Elegancko :)

Happy hacking
2020-03-15 18:59

#54 markus1234

A gdzie to pobrać?

2020-03-15 23:37

#55 DJGraco

Google nie boli.

2020-03-16 11:53

#56 Aoi

Witam czy wersja Version: 9.0.10 będzie dostępna dla nas?
Pozdrawiam

2020-05-24 16:08

#57 DJGraco

Tak będzie.

2020-05-24 16:38

#58 Lowca_Androidow

Jak usunąć TOR Browser?
Nie ma tego w programy i funkcje, nie ma folderu w Local czy Roaming

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-01-04 22:18

#59 DJGraco

Poprostu usuwasz delete albo shift+delete folder z programem. To działa jak portable dlatego nie ma w proframach i funkcjach i roaming

2021-01-04 22:52

#60 Lowca_Androidow

OK, dzięki

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-01-04 23:48