nsoft15 — Wpis 1 z 1
Witajcie, właśnie przyszła do mnie karta sb x-fi 5.1 pro którą niedawno zamówiłem. Wszystko ładnie pięknie, ale po pobraniu i zainstalowaniu pakietu oprogramowania i restarcie odpalił się creative software auto update. W teorii oprogramowanie jest zgodne z dziesiątką. No to zaznaczam run it now i klikam next żeby sobie wszystko z update-owało i nagle wyskakuje mi coś takiego: Server Busy dialog This action cannot be completed because the other program is busy. Choose 'Switch To' to activate the busy program and correct the problem. No i są tam 2 przyciski, switch to oraz retry. W teorii przycisk switch to powinien przenieść mnie do apki która konfliktuje z updaterem ale po jego kliknięciu zarówno myszką nvda jak i spacją nic się nie dzieje. To okno da się zamknąć tylko przy użyciu managera zadań zabijając proces. Zależy mi na tym żeby mieć zainstalowane oprogramowanie żeby wykorzystać potencjał tej karty. Ma ktoś może pomysł co trzeba z tym zrobić żeby to okienko się nie pojawiało przy próbach aktualizacji? Dodam jeszcze że wcześniej używałem blaster x acoustic engine do słuchawek creative soundblaster xh3, czy możliwe jest że te oprogramowania ze sobą konfliktują? Zależy mi żeby blaster x acoustic engine został ponieważ niweluje on problem tłumienia dźwięku na wbudowanej karcie dźwiękowej w laptopie. Z góry dzięki, pozdrawiam.