Sziasztok! Ki ismeri az Elveszett Világ szöveges kalandjátékot? Szerintem egy nagyon jó játék, jók a leírások, a tájakat is részletesen leírja, mintha egy regényt olvasnánk. Régen a jó tájleírás fogott meg benne elsőre. A játék honlapja: http://www.elveszettvilag.hu/ A játékhoz egy kis segítség, játékleírások, küldetések pedig itt: http://wiki.elveszettvilag.hu/doku.php Van lehetőség a honlapon keresztül is belépni a játékba, illetve azon kívül is sok más kliens programmal, mint pl. ZMud, VipMud, Tintin++, Telnet, Netcat és még sorolhatnám. Mi erről a játékról a véleményetek? Ki milyen klienssel használja? Szoktatok triggereket írni és triggerezni? Ha valakinek vannak jó triggerei és szeretné, akkor azokat megoszthatnánk egymás között. Vagy egy helyre felrakni valahova a triggereket aki szeretné megosztani. Mit gondoltok erről?
Sziasztok! Ismerem, egy ideig játszottam is, viszont úgy unalmas, hogy gyakorlatilag az összes játékos triggerel 0:24-ben és semmi interakció nincs, vagy ha van, az csak pár extramagas szintű játékos akik dicsekednek, hogy mennyi triggereléssel érték el a mostani szintjüket és egyébként is vécére kell menniük úgyhogy mindenki fogja be. Szóval egy jó kis játék lenne az EV, csak a közösség, ami köré épült, hagy némi kívánnivalót maga után.
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Szia! Ebben egyetértek, sajnos nagyon sokan triggerelnek, és ez rontja a játékélményt. Többször jeleztem is ezt, tettek is az ügyért, akkor pár napig hirtelen lettek emberi játékosok, aztán később megint eltűntek, és utána már csak a triggerek szaladgáltak.
Ez az, emiatt nem térek vissza én sem. Abszolút rontja az élményt.
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Igen csak totál más műfaj :D a TK az egy fps, az elveszett világ meg egy mud.