W sumie ci się nie dziwię. Ludzie o innych poglądach niż ogół często wydają się dziwni, ale z drugiej strony może faktycznie masz rację, i bym się rozczarował.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No to ja byłem w teatrze syrena w Warszawie i udało mi się chwilę porozmawiać z Wojciechem Malajkatem, bo on jest tam dyrektorem.A no i jeszcze kiedyś w Laskach było spotkanie z Krzysztofem Hołowczycem i koledzy z nim przeprowadzali wywiad do gazetki szkolnej.
Jezus, rozmawiałeś z Wojtkiem Malajkatem? Jejku, ale super!
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Ja wczoraj przeglądałam sobie listę proponowanych znajomych na fb i zaproponowali mi Jacka Łągwę, z zespołu ich troję. Myślę sobie, mam z nim pięciu wspólnych znajomych, no to wyślę mu zaproszenie. Wysłałam i dzisiaj zostałam przyjęta. Zawał był na miejscu :D
Biorąc udział w programie "Załóż się", zetknęłam się z Bogusławem Kaczyńskim, Grzegorzem Halamą, Katarzyną Pakosińską i Piotrem Szwedesem. W "Jakiej to melodii" poznałam Roberta Janowskiego. Na pewnym konkursie wokalnym rozmawiałam z kompozytorem Stanisławem Moryto. Właściwie, to on mnie zagadnął i wyraził bardzo pochlebne zdanie o moim głosie. oznałam też wiolonczelistę Bolka z "Grupy Mozarta". Spędzaliśmy wakacyjne 2 tygodnie w tym samym ośrodku wczasowym. Nigdy nie zapomnę jego słów: "Cześć. Jestem Bolek i tak do mnie mów. Nie inaczej." :) Gdy byłam na Zaczarowanej, w roli reportera prasowego, przeprowadziłam wywiad z Justyną Steczkowską, Mateuszem Dzieduszyckim, Maciejem Stuhrem i Mieczysławem Szcześniakiem. Z aktorką Karoliną Piechotą chodziłam do szkoły muzycznej i pomagałam jej w opanowaniu przedmiotów teoretycznych. Byłyśmy na wokalu. Ona nie skończyła, przeniosła się do szkoły teatralnej.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Sporo tych znajomości. W sumie, to można się też chwalić znajomością z Panią, bo choć nie jest Pani zbytnio znana, to jest Pani tak utalentowaną, mądrą, wykształconą osobą, że rzadko się takie spotyka. :) Pozdrawiam.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Oj Kinga Kinga..:) Dzięki za reklamę. :) Wiesz, co tu mnie porównywać z celebrytami? Nie ta półka. :) Coby nie spamować, dopiszę jeszcze parę nazwisk osób, które spotkałam na żywo. Śpiewaczki operowe - Anna Jeremus i Urszula Trawińska-Moroz. Zespół Milano - trochę nie moje klimaty, ale miałam im podziękować w imieniu widzów koncertu. Z Pawłem Domagałą chodziłam do podstawówki, ale nie do tej samej klasy.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
witam serdecznie na forum. Opowiem o kilku swoich znajomościach. Primo i najważniejsze Pan Tadeusz Sznuk. Człowiek o niezwykłej kulturze osobistej i wrażliwości. Pomógł mi nawet wypełnić te wszystkie dokumenty związane z regulaminem przed programem 1 z 10. Robert Janowski (całkiem sympatyczny człowiek). Violetta Villas przechodziła koło mnie jak tkwiły śmy za jednymi kratkami nie ściemniam!!! SIedziałam z nią w jednym więzieniu! Krystyna Giżowska śpiewałam z nią duet. Andrzej Grabowski (gdy pewnego dnia dorabiałam sobie na deptaku przyszła do mnie jego managerka i błagała mnie bym mu pożyczy mikrofon, bo dom kultury się nie popisał. Spełniłam jej prośbę, w ramach rewanżu zaprosił mnie na kawę. WYobraźcie sobie, że Ferduś w życiu prywatnym nie pije piwa. To tyle ciekawych znajomości, które udało mi się zawrzeć z artystami
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
W moim artystycznym życiu miałem okazję poznać wielu znanych ludzi: św Jan Paweł II ,śp Zbigniew Wodecki, Ewa Bem, Jooanna Brodzik, Paweł Wilczak, Eleni, bracia Golcowie, Stan Borys, Marek Torzewski, Robert Janowski, śp Bogusław Kaczyński, Jolanta Kwaśniewska, profesor Miodek, Czesław Majewski, Renata Przemyk, Zbigniew Górny, Adam Sztaba, zespół "Partita" Wojciech Gąsowski, Anna Dymnaśp Bogusław MecMaciej Orłoś na pewno nie wymieniłem wszystkich bo nie wszystkich pamiętam wymieniam tylko tych z którymi miałem okazję porozmawiać