Pozostałe

jak tam liczba graczy?

Założony przez balteam 11 wpisów ostatni wpis 4 lata temu

#1 Edytowano

W crazy party tryb walki przestało mi się chcieć grać po zmianach z bety 75 czy jakoś tak, ale ciekawi mnie inna rzecz, czy przez to, że pojawiła się gra hearth stone crazy party ma mniej graczy w trybie walki?
ps. wypadało by zmienć wiadomość dnia.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie mam w sumie na co jej zmienić, a jest taki błąd, że gdy zrobimy pustą wiadomość dnia, to będzie się to normalnie wyświetlało użytkownikom xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

To zgłaszaj panie takie rzeczy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

ja czasami jeszcze gram ale żadko
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Zgłaszałem jak dobrze pamiętam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ja gram, od czasu do czasu.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Jak ja dawno cp nie odpalałem
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zrobiłem pustą, bo ta dezorientować mogła, wiadomość dnia.

Ja od czasu do czasu gram.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

A co to ma do tego wątku i po co, skoro wszyscy musieli się przez nią niepotrzebnie przeklikiwać?
-- (pates):
Zrobiłem pustą, bo ta dezorientować mogła, wiadomość dnia.

--
Happy hacking

Dlatego, że jak dołączy ktoś nowy, sprawdzi sobie woo, turniej! No a on już był. Nie każdy czyta takie rzeczy do końca.