Ustawienia Talk Back>Dostosuj gesty i tam przypisujesz jeden z gestów do funkcji odtwórz lub wstrzymaj multimedia. I wtedy możesz sobie odbierać gestem.
Szkoda, Misiek. Ja teraz mam Asusa, ale fakt, TB Ciężko używać na tańszym telefonie
Co z Motkami? Nie zamierzam wydawać też 3 koła. Czy któreś da się zaktualizować z 10 do 11? Znajdę coś dobrze chodzącego? Co z z 11 na pokładzie i snapdragonem. Ma któraś stereo za dobrą cenę?
Edge wydaje się całkiem spoko. -- (johnson): Co z Motkami? Nie zamierzam wydawać też 3 koła. Czy któreś da się zaktualizować z 10 do 11? Znajdę coś dobrze chodzącego? Co z z 11 na pokładzie i snapdragonem. Ma któraś stereo za dobrą cenę?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Pixel 6 lub 6xl z systemem GrapheneOS, ewentualnie system ten od Googla bez żadnych modyfikacji. Dlaczego? Jako póki co jedyny telefon (obok iPhone) ma 5 lat gwarantowanych poprawek poziomu bezpieczeństwa od producenta (firmware, sterowniki etc.).
Umysł jest jak spadochron: zamknięty nie spełnia swojej funkcji.
Galaxy S21, wprawdzie ma jedną wadę, bo tylko pamięć wbudowana, nie ma gniazda na kartę microSC, ale wielkościowo to Galaxy S8,telefon śmiga, ładne brzmienie głośników stereo, kolega w pracy ma i jest zadowolony.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
No ja właśnie za 2 może 3 miesiące kupuję, xiaomi 12x tyle fajny, że nowy, nie wiem ile ma aktualizacji, ale pewnie i tak tyle co s21. Żałuję, że asus zenfone 9 wyjdzie w czerwcu pewnie, bo bym go brał jeśli nie był by udziwiony, asusowe zenfonowe 8 głośniki wymiatały. Tak czy tak w 3000 chcę się zmieścić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.