Szukam całkowicie dostępnego nowego Androida na 2021.
Wróć do android#21 misiek
Aha, czyli lepiej patrzeć na tą bez plusa tak?
-- (tomecki):
Aha. Na Moto g5g plus nie działa kompas w programach nam dedykowanych. Ciekawe, że na niemal bliźniaczym urządzeniu, ale bez plusa nie ma z tym problemów.
--
#22 misiek
Jak na Androida to tak do trzech koła, ale im mniej tym lepiej :)
-- (nuno69):
Mój mi11 też ma stereo. Tylko pytanie ile chcesz wydac.
--
#23 pates
Za 3k kupisz asusa na spokojnie, jak chcesz dobre audio i mały rozmiar, zmieszany z snapem 888.
#24 misiek
Pates masz z nim styczność?
#25 monstricek
Snapdragon 6658 rdzeni 1.8 ГГц , 2 ГГц. Moim zdaniem, jest bardzo dobrze zoptymizowany. Są, oczywiście, lepsze modele. Tego udało mi się zdobyć za strasznie śmieszne pieniądze, inaczej kupiłbym coś innego od tej że firmy. Asusa, którego chcesz, widziałem. Bardzo spoko telefon i brzmi faktycznie nieźle.
-- (misiek):
No fajnie wiedzieć, a jaki ma procesor?
-- (monstricek):
A5 2020 ma nfc i głośniki stereo.
-- (misiek):
Dobra, na 100% w weekend wieżdża do mnie na testy Oppo. Nie pamiętam modelu, ale raczej podstawowy. I gdyby nie brak nfc, a by mi przypasował to poważnie bym się zastanowił na odkupienie go na zawsze.
--
--
--
#26 pates
Miałem przez jakąś godzinkę to w rękach, powiem tak. Zarąbisty telefon, ale jak dla mnie drogawy.
#27 zywek
Ta, a ponoć płyta pada po miesiącu.
#28 misiek
I właśnie, tylko ze Snapdragonem, Mediatec nie wchodzi w grę.
#29 nuno69
Snapdragon 888. Teoretycznie telefony ze snapem 865 chodza za mniej niz 3K, a to jest i tak bardzo dobry procek
#30 pates
865 to zeszłoroczny jest, czyli nadal czołówka tak naprawdę
#31 misiek
No to dupa, nie będzie testów Oppo, przynajmniej na razie.
#32 mucha
a co z samsungami? moim zdaniem są spokko jeżeli chodzi o dostępność
#33 pates
Tak, ale drogie i coraz więcej nie ma jacka.
#34 guliwer
Ja mam Samsunga od nie dawna i dla mnie jest ok. To jest mój pierwszy Android, i może dlatego nie wiem co może być lepiej.
#35 guliwer
Coraz więcej telefonów nie ma jacka.
-- (pates):
Tak, ale drogie i coraz więcej nie ma jacka.
--
#36 pates
No ale są ludzie, którzy go używają.
#37 guliwer
Tak samo jak i z Samsungów z telefonów innych firm on też znika. U niektórych firm wolniej u innych szybciej.
#38 pates
U sansunga i apple oczywiście to prawie go nie ma
#39 guliwer
U Apple to chyba w ogóle go nie ma w chwili obecnej. No ale to forum dotyczące Androida a nie Appla.
#40 pates
Ipad 9 ma