Pozostałe

Mod spadł z rowerka. Na chwilę

Założony przez Paulinux 315 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 11 z 16

#201 1 polubienie

Firmie się nie chce i nie robi. Możesz zawsze napisać, aby zrobili i zobaczyć czy wogule zrobią po twoim mailu.
-- (Ryba):
tak to wygląnda na łaske jak ktoż napisze moda ityle , jak sirma by pisała to nie było problemuw

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Niestety już wiele osób pisało.. a firma ma nawet specjalnego maila i pewnie jakiś dział od dostepności, ale jak widać nie opłaca im się. Chociaż nie wiem po co w ogóle robili jakiś zwiastun któregoś dodatku z audiodeskrypcją.

robili 2. I tak jest jakiś postemp, bo jeden gościu z blizzarda jakoś tam mu pomaga
Boże, błogosław obsługę
klienta.

aha dzięki za wyjasznienia też bym pograł bo się nudze się

#205 1 polubienie

rozumie ale musimy się uzbrojić w cierpliwość a dokładniej guidedevowi pomaga celestalon z blizzarda jest nawet na naszym serverze discord.

Więc może.. w końcu blizzard sam coś zrobi, jak będzie dostawał sygnały że sporo osób niewidomych w to gra.

#207 2 polubienia

mod wrócił miłej zabawy.

to znowu HSA padło niestety
"Dies irae, dies illa,..."

no znowu nie działa

Cierpliwości.

#211 1 polubienie

mod wrócił
"Dies irae, dies illa,..."

Wrócił ponownie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Znowu spadł.

A tak, to ja już kilka dni temu widziałem, że zamierza być update.
po co mi sygnatura?

Najgorsze jest to, że jest bardzo dużo nowych elementów. Łupobicie, rycerz śmierci, legendarne skórki więc pewnie emotki też jakoś inaczej wyglądają, wydarzenia w zadaniach. Podejrzewam, że jest od cholery pracy żeby moda pod to dostosować
Happy hacking

Może mamy szczęście i dostał trochę wcześniej. No nic, poczekamy, zobaczymy.
po co mi sygnatura?

W sumie rycerze śmierci wyjdą dopiero 6 grudnia, więc chyba tych zmian w tworzeniu talii itp nie ma teraz za dużo.
GuideDev dostaje wcześniej dostęp do tych aktualizacji.

Ktoś wie jak to będzie wyglądać?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Tzn co?

@Guliwer nieważne
Boże, błogosław obsługę
klienta.