Pytania i porady

problem z modem

Założony przez zegarmistrz 10 wpisów ostatni wpis 3 lata temu

Hejka, mam taki problem z modem, mianowicie wyświetla się u mnie stare meni. Słyszałem że u większości meni jest inne, doszły dodatkowe opcje graj i graj w trybie normalnym, umnie niestety tego nie ma.
Jak to rozwiązać?
Reinstalowałem herstona niestety nie pomogło.

Mod przeinstaluj
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

niema wszystkichklas lub nie miał.

czy mug ł mi ktoś pomuc z modem bo nie chce działać i nie moge grać w heardstona
noc taka ciemna a ja przyjemna

Ale co jest kąkretnie? A aktualizowałaś do najnowszej wersji?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

zepsulła i tyle

aktualizowałam do najnowszej wersji wchodze na herdstona i pisze że serwery są zajęte albo mnie wywala z gry nawet do niej nie wchodzi

A gra jaka to obecna wersja?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

najnowsza

To może odinstaluj gre w poziomu battleneta, potem usuń folder z grą w kompie i zainstaluj ją jeszcze raz i moda zainstaluj.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.