youtube, problem z wyszukiwaniem
Wróć do Sieci społecznościowe#1 Lowca_Androidow
Nie wiem czy tylko u mnie czy to ogólny problem youtube.
Jeszcze rano mogłem wyszukiwać, teraz wklejam tytuł piosenki w szukajce youtube, klikam szukaj i nic się nie dzieje, zarówno na FF jak i Edge jest identycznie.
W ogóle od pewnego czasu zmaścili tą szukajkę, bo wcześniej po wpisaniu tytułu wystarczyło kliknąć enter i szukało, teraz enter rozwija listę, historię szukania, trzeba tabulatorem przejść do przycisku szukaj.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#2 misiek
Nie potwierdzam, zarówno na Firefoxie i Chrome u mnie działa w pożądku. Sprawdziłem minutę temu :)
#3 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
U mnie też działa.
#4 nuno69
U mnie takoż (Chrome, FF i co najwazniejsze... ZDSR)
#5 Lowca_Androidow
I znowu ta chińszczyzna, czy wszędzie musisz to wtrącać?
U mnie również już działa, musiałem trafić na jakiś chwilowy problem szukajki.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#6 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nuno, syntalk już działa z ZDSR?
#7 daszekmdn
Wklej tekst drugi raz, pomoże. Czasem za pierwszym razem faktycznie nie wyszuka.
#8 Lowca_Androidow
Wklejałem kilka razy, nic się nie działo.