To przeszkadza, że potem nie wiesz kto jest kim na forum, no i np. napiszę, Zuzler głupoty gadasz, a ty po hamsku zmienisz sobie nick i co ja mam zrobić? Edytować post? :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ja osobiście równieżjestem przeciwny zmianom globalnym, owszem, może to robić administracja na prośbę usera, ale musiałby podaćważny powód takowej zmiany. Jedynie jak pisałemlokalnie, wówczaskażdy na swoim koncie mógłby poprzypisywać własne nazwy dla każdego tak aby były one bardziej przyswajalne, łatwiejsze w identyfikacji ktojest kto.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Zgadzam się z Łowcą. Jeżeli np. ktoś ma w nazwie, jakimś cudem oczywiście, znak który mu przeszkadza w logowaniu się, jak to było chyba z Łowcą, ok, nie ma sprawy. Ale to tylko w takich poważnych sytuacjach. A jeżeli zmianę nicka, na własne życzenie, miałaby akceptować moderacja, to mogłoby to stworzyć precedens i pole do nadużyć, czy to realne, czy to jeno w głowach użytkowników. Już pomijając realną dokładkę roboty.
A teraz sobie wyobraźmy następującą sytuację: Prowadzimy otuż sobie dyskusję w tym wątku. Ale Zuzler nagle wpada do głowy pomysł, coby sobie zmienić nick na Czekolada. No i wchodzę ja sobie w Co Nowego, sprawdzam, że w tym wątku jest nowy wpis (Nie, obecnie nie mam go w śledzonych...), klikam, przeskakuję do pierwszego nowego i widzę nick Czekolada. Za przeproszeniem, WTF? Nowy user, błąd systemu, czy jeno ktoś sobie miał zachciankę, skoro wypowiada się w temacie, jakby go znał i w nim siedział? To może mam sprawdzić w wizytówce, kto zacz, żeby wiedzieć? Aaa, nie, nie sprawdzę, bo mało kto tutaj, z resztą po części słusznie, wpisuje swoje imię czy nazwisko. Historia zmiany nicków? O bosz, nie, za dużo klikania!...
Co do zmiany nicków lokalnie, czyli to o czm pisałem to kiedyś było to w propozycjach.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ludzie, na wielu cywilizowanych forach się da, albo tak jak jest na jednym z obserwowanych przeze mnie, nick można zmienić raz, na całe konto, ale raz. Sorry, nie mówcie mi tu o myśleniu nad zakładaniem konta z normalnym nickiem bo to aż woła do wilków by wyły do księrzyca. Dlaczego? Swoje konto zakładałem tutaj mając lat 13, i czy wówczas coś złego w moim nicku dla mnie było? Teraz jest, bo jest on dziecinny i taki no, nie taki, by nie rozpętać burzy i nie powiedzieć o jedno słowo więcej. Nie zmienię se jednak teraz konta, skoro jestem z niego od tylu lat, mam historie wpisów i sentyment, Ale nick bym se zmienił. Jak napiszemy do administratora portalu, w wyjątkowych przypadkach może on zmienić Nam naszą nazwę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jeśli mają być jakieś problemy przez polskie znaki w moim nicku to mogę zmienić, ale tylko dlatego. I uprzednio chciał bym wiedzieć, czy takie problemy mogą być. Jeśli nie, to zostaję przy swoim. Kiedyś faktycznie przez to miałem poważne problemy z Eltenem, jego uruchomieniem i aktualizacjami, ale to było trzy/ cztery lata temu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A może tak zrobić osobno login i osobno nazwę wyświetlaną, którą będzie można sobie zmieniać, a przy okazji każden jeden będzie mógł wybrać co chce czytać?
Tomecki, przeeecież o tym pisałem, zmiana nazwy lokalnie, ustawianie własnejnazwy wyświetlanej lokalnie tylko na moim koncie
Zmiana lokalna to swoją drogą. Chodziło mi o to, co na niektórych forach lub blogach zwie się nazwą wyświetlaną. Innymi słowy login możesz mieć juliusz123ttttt, a wyświetlasz się wszystkim jako Irena Kowalska i tę nazwę wyświetlaną możnaby sobie zmieniać do woli.
aha, coś takiego jak na messengerze, no tak, ale to nie do końca jest dobre, bo jak komuś przyjdzie do głowy to tą nazwę wyświetlanąbędzie co rusz zmieniał, w zależności od humoru i dzisiaj ixiński wyświetla sięjako pan Z, a za dwadni stwierdzi, że to głupie i będzie sięwyświetlałjakomrówek, a lokalnie to ja sobie sam ustalam jak kto mi się wyświetla.
This site uses cookies to enhance your experience.