czy macie jakieś gry video w które graliście bądź gracie
Wróć do Dostępne gry video#21 pates
W maluch racera 1 też grałem i to dość długo, całkiem się dawało nawet.
#22 Zuza
I o czywiście stardew :)
klienta.
#23 djdenismusic
Hmm. Ja kiedyś z braciakiem grałem w operation flash point, taka gierka osadzona w klimatach wojskowych. Misje, czołgi, i te sprawy. Generalnie było to na tyle fajnie dźwiękowo zrobione, że byłem w stanie celować myszką do swoich wrogów. Aczkolwiek niestety kierowanie czołgiem najczęściej kończyło się potrącaniem swoich żołnierzy lub zatapianiem pojazdu XD
Ale i tak miło wspominam, bo dźwiękowo było to na prawdę całkiem dobrze zrobione.
#24 johnson
Znowu mnie coś wzieło i wróciłem do opisanej wcześniej najgorszej bijatyki killing zone. Teraz co prawda w filmikach, ale bardziej jeszcze spojżałem od strony muzycznej. Gdyby w tamtych czasach były dzwonki polifoniczne, to kawałki mogłyby być. Teraz w pewnym sęsie mógłbym ją po woli zaczynać dodawać do klasyki gatunków. Myślę, że zagrać w nią co kilka dni, no dobra raz, czy dwa razy w miesiącu może być. Muzykę do jakichś idiotycznych audioprodukcji można użyć, bo co do poważniejszych projektów nie wiem, czy zdałaby egzamin. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ją ocenić. Myślę, że pasuje ona bardziej do n64 niż psx chociaż nie wiem, czy i tak dźwięki nie musiały by być w 8, no dobra 16 khz.
#25 martinus
jeśli chodzi o gry video, to kiedyś grałem w ice tower. Super gra jak dla mnie, ale nie wiele z tego pamiętam, grałem też w jakąś wersję mario, ale to jeszcze na kartridge'u
#26 johnson
Fajne granie na grzebieniu w menu. Się pamięta.