Pozostałe

Dodateg Golden Cursor do Hearthstone

Założony przez balteam 97 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 1 z 5

Wklejcie załącznik hearthstone do golden cursor
2 z golden cursor wybierz znajomi
3 z golden wybierz rzuć wyzwanie
4 z ocr wybierz pojedynek albo inne opcje które siępokarzą.
5 pokarzą siętalie, najpierw wybieramy z ocr talię, a potem z ocr wybieramy wybierz, które jest na samym dole.
Do prawdłowego działania potrzebna jest rozdzielczość 1920 na 1060
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Wersja 2.0.
Dodane opcje do klikania w odpowiednie części ekranu. To znaczy, potwierdzenie rzucenia wyzwania, oraz konkretne zęści wyzwania, czyli karczemna bujka, pojedynek, albo ustawka.
Gdzie wrzucić plik?
C, users, nazwa użytkownika, appdata, roaming, nvda, addons, golden cursor, mouse positions.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#3 Zarchiwizowany

ten plik mi jakoś nie zadziałał.
Pozycje myszy dla hearthstone nie istnieją.

Nowa wersja!
Dodane wszelkie opcje w księgach, oznaczenie menu, całego!

#5 1 polubienie

fajnie, że ktoś to dodaje! Będzie alternatywny mod, zanim wyjdzie mod właściwy
po co mi sygnatura?

#6 1 polubienie

Tak, dokładnie. Dzięki za twoją robotę Pates.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

a umiecie bezproblemowo dwybrać osobę do multiplayer jeśli jest aktywnych np. lkwaszych trzech znajomych?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#8 1 polubienie

@Papierek, @Matius nie ma problemu. Mam widzącego pod ręką, chętnego raczej do pomocy, więc problemu nie ma raczej.
@Balteam wyobraź sobie, że masz 2 kolumny. Tak, jak w andku w np, ustawieniach. Po lewej znajomi, po prawej przyciski rzuć wyzwanie. Więc. Jak chcesz rzucić wyzwanie to.
1. Znajomi.
2. Rzuć wyzwanie.
Tutaj nie klikasz lewym myszki tylko stajesz na tym.
No i teraz.
Za pomocą ocra sprawdzasz, który na liście jest znajomy, z którym chcesz się bić. Jeśli pierwszy, wteyd klikasz rzuć wyzwanie i przechodzisz do punktu 4.
3. Jeśli nie jest pierwszy, wtedy jeśli jest drugi, stajesz na rzuć wyzwanie, wciskasz win insert w dół. Jak usłyszysz kliknięcie kursora hearthstone, to jest drugi znajomy. Jeśli jest on 3 na liście, no to od rzuć wyzwanie 2 razy. Itd.
4. Jeśli już wybrałeś znajoego, ocrem sprawddzasz gdzie masz 3 przyciski obok siebie. Pojedynek, karczemna bujka, ustawka. Mogą być pod innymi trybami, ale nad też.
5. Kliknij to, co cię interesuje.
6. Reszta należy do rywala!

Aha, znajomi w battlenet dodają się nie alfabetycznie, tylko w kolejności dodania, na szczęście, bo można sobie ich łatwiej dzięki temu oznaczyć i ocr użycie zminimalizować do minimum.

ok z updatowany plik gc odziomków z discorda z hearth stone acces opisane po angelsku

Chcecie spolszczenie? Dla mnie żaden problem/

spoko małe update pliku

a co do spolszczenia to pewnie że tak poniewasz niewiem gdzie jest żuć wyzwanie i tym podobne

Ja również po proszę o spolszczenie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nie ma trybu pojedynku, albo ja nie umiem znaleźć. Te duels co tam jest to jest tryb starcia.
Nie ma chyba rzucenia wyzwania komuś jak już nawet wejdziemy w znajomych.
po co mi sygnatura?

jest tryb pojedynku jakoś ja znajduję bez problemu.
May the force be with you!

no właśnie ja też nwm gdzie to jest

ocr trzeba włączyć a potem num 4 i num 6 aż będzie pojedynek i na tym kliknąć.

Mie o to chodzi

aaha. W każdym razie ja mam problem z wyborem talii w OCR bo wyświetlają mi się tylko 3.