Jak zobaczyć ostatnio aktywne wątki
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 darek1991 Konto zarchiwizowane
Witajcie, Taka opcja przydałaby się bardzo. Czasami, chciałoby się na szybko dołączyć do jakiejś dyskusji a możliwość prześledzenia najnowszych polemik ułatwiłaby przeglądanie forum.
#2 tomecki
Ja mam na to może nie idealny, ale jednak jakiś sposób. Po pierwsze zaznaczyłem aby na liście grup najpierw oznajmiana była ilość nowych postów, potem dopiero nazwa grupy. Po drugie kiedyś tam włączyłem sortowanie od najnowszego posta. Teraz to chyba w ogóle domyślne jest. W końcu otwieram grupę nie enterem tylko shift +enter, dzięki czemu nie muszę sprawdzać każdego fora osobno tylko mam jedną listę wątków ze wszystkich forów tej grupy. To znacznie ułatwia sprawę i sprawdzanie nowości nawet bez śledzenia konkretnych forów czy wątków jest dość efektywne.
#3 balteam
Wejdź w wyszukiwarkę i wciśnij 2 razy enter.
#4 darek1991 Konto zarchiwizowane
Dzięki wielkie. Działa. Wątek oczywiście do zamknięcia.
#5 Julitka
Wątek przeniesiemy na forum z pytaniami i zmienimy jego nazwę i charakter.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#6 darek1991 Konto zarchiwizowane
Oczywiście, to dobry pomysł, a funkcja działa świetnie.
#7 tomecki
Jest jeden mały problem. Nie da się albo nie umiem oznaczyć wszystkich w tym widoku jako przeczytane więc i tak trzeba po grupach chodzić i skrótem oznazać jako przeczytane.