Wyznaczam se trasę jak człowiek z punktu a do b, krótką, bo tak.
I co widzę?
Możemy znaleźć trasę do twojego miejsca. Pasek postępu, czekaj. Czy coś. I tak z pół godziny. Jak się ruszyłem i litościwie sam to przeszedłem na pałę, to po pół godzinie miałem to samo. :D
Poza tym działa bez zarzutu i jest bardzo pomocne.
Mapy googlowe źle podają lokalizację, jak do kogoś wysłałem, to pomyliło się o jakieś 200 metrów :D
Transcription
Witam serdecznie. Jeżeli chodzi o aplikację Lazarillo, to jeżeli chodzi o Białystok, to bardzo dobrze zapowiada przystanki na dwie ulicy. Natomiast, się zdarza, że nawet, jak są jeszcze przystanki inne, nawet komunikacji miejskiej, to już gdzieś tam na takich naprawdę obrzeżach miasta, w ogóle, nie mówi nazwy prezentów, tylko mówi po prostu przystanek autobusowy, czy też samy... czy ja w Bielsku Podlaskim, czy w Harówce, czy w Darwi, to mówi tylko przystanek autobusowy. Nazwy nie mówi. Nie wiem dlaczego. Wszystkie sklepy, wszystko mówi tylko nazw przystanków. Jeśli chodzi tylko o Bielsk Podlaski, czy Zabudów, to mówi tylko centralne przystanki. Nie wiem o co chodzi, a przydałoby się. Ewentualnie też by się przydało, jak jest na przykład rozwodzenie drut. Jak tam miejscowość jest na lewo, jak tam na prawo, w razie czego, to też może ewentualnie się przydać. Pozdrawiam.