Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#521 Zuza
Dzięki za info :)
klienta.
#522 Paulinux
Też dzięki :)
#523 guliwer
W sumie trochę zaskoczony jestem ale pozytywnie oczywiście, tym że ludzie którzy to "przejeli" co chwilę coś nowego dodają. Myślałem że dobrze będzie jak w ogóle mod będzie działał a tu taka niespodzianka.
#524 pates
Są gdzieś jakieś changelogi?
#525 papierek
Jak to odebrać, że tak się zapytam?
#526 papierek
Dobra, nie było pytania xd znalazłem.
#527 guliwer
Właśnie nie wiem, też się nad tym zastanawiałem.
-- (pates):
Są gdzieś jaieś changelogi?
--
#528 Postukujacy
Hej, jak użyć wymiany jesli karta posiada taką właściwość?
#529 Zuza
jak jesteś na karcie, to wciskasz t. Powinno zapytać czy wymienić karte
klienta.
#530 Postukujacy
Dzięki, nie znałem tego. Oby zadziałało, bo to dramat jakiś, bez tego nie dało się przejść 6/8 u Wardena. :D
#531 Postukujacy
Zadziałało, dziękuję. Misja tego wymagała, bez wymiany ani rusz. Skąd te skróty znasz? Nigdzie o tym w pomocy nie było :D
#532 Zuza
Trochę się gra już :)
klienta.
#533 guliwer
Wklejam link gdzie są wypisane wszystkie skróty.
Strona po angielsku.
https://hearthstoneaccess.github.io/#3.6
#534 guliwer
No i jutro pojawi się miniset tak jak przypuszczałem:) Przecież Blizzard nie odmówiłby sobie możliwości zarobienia... Poza tym po raz pierwszy będzie można kupić złoty miniset za golda.
#535 Zuza
A o tym to nie słyszałam, że będzie można kupić złoty za złoto
klienta.
#536 patras
no 10k golda za złoty zestaf.kekw
#537 guliwer
Pewnie niektórzy kolekcjonują i chcą mieć większość jak nie wszystkie karty złote, ale jak dla mnie to 8k różnicy to możliwośc kupienia 80 pakietów przy następnym dodatku...
#538 Zuza
Ale nie za 8000 golda ludzie!
klienta.
#539 matius
Dodano tryb starcia. Są dwa tryby tego trybu: normalny i heroiczny. Heroiczny narazie nie działa.
Polega to na tym, że z sześciu losowych postaci wybieramy jedną. Po tem z trzech mocy specjanych za 2 many, wybieramy jedną. Dalej wybieramy, z sześciu kart, jedną, która nazywa się skarb. Takie skarby, niektóre mogą się ulepszać w trakcie rozgrywki. Po przejściu tego wszystkiego, mamy z naszych kart utworzyć talię. Talia może się składac z szesnastu kart. Gramy dwanaście pojedynków, albo do trzech, jeśli je wszystkie przegramy. W trybie heroicznym dochodzą jeszcze nagrody za wygrane. Po każdym pojedynku wybieramy moc oraz za wygraną dobieramy karty. Dobieramy z tych, które gra zaproponuje. Aby grać w trybie heroicznym musimy mieć bilet.
#540 zegarmistrz
A czy nowe przygody odblokowane?