EltenLink

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Wróć do Dostępne gry video

#441 papierek

Napiszę to, co w grupie do hs. Wszystkim, którym się chce, piszcie do działu accessibility blizzarda. Można mówić, że się nie da, można, ale im więcej osób napisze, tym sprawa zyska większy rozgłos. A hs jest łatwo, bo to sam tekst. A oni jeszcze mają kod źródłowy, z którego mogą czerpać.

po co mi sygnatura?
2022-11-04 21:11

#442 balteam

Napiszzcie np. do tv gry bodajże, albo różnych youtubowych ludzi, powinni to podchwycić, jest to fajna informacja, że ktoś stworzył od zera dostępność i grało kilkadziesiąt niewidomych minimum.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-11-04 22:04

#443 AXM04

Wątpię, że to jest temat na który mogli by poświęcić więcej niż np. flesha jednego, bo żadnego info o tym nie mieli nigdy.
-- (balteam):
Napiszzcie np. do tv gry bodajże, albo różnych youtubowych ludzi, powinni to podchwycić, jest to fajna informacja, że ktoś stworzył od zera dostępność i grało kilkadziesiąt niewidomych minimum.

--

"Dies irae, dies illa,..."
2022-11-04 22:22

#444 balteam

Kilka minut by mogli, to już od nich zależy, jak ktoś zajarany grą, to piszcie i tak innego nicnie macie do dyspozycji.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-11-04 22:24

#445 Zuza

dobry pomysł

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-11-04 22:39

#446 papierek

Też bym to zrobił zwłaszcza, że to jest dość medialne, że tak to ujmę.

po co mi sygnatura?
2022-11-04 23:14

#447 guliwer

No ja przynajmniej pograłem sobie setki godzin w to co lubiłem, a Ty w swoich ukochanych najemników nie bardzo:)
I myślę że jeszcze sobie pogram w HS, może nie prędko, ale kiedyś.. a jeśli nie, cóż, jest wiele innych rzeczy które można robić, albo innych gier.
-- (mojsior):
apokalipsa nadeszła, możecie usówać hearthstone, a nie, przepraszam, jeszcze będzeci mogli się z tą grą pożegnać.
Mówiąc zwięźle guide dew kończy działalność na rzecz moda.
Ja mogę powiedzieć, było miło, ale się skończyło.
Nie wierzycie. Tu macie link do tej smutnej informacji
https://hearthstoneaccess.github.io/sunsetting-hearthstone-access.html

--

2022-11-04 23:52

#448 Zuza

Nie wiem gdzie to wrzucić, ale: Jest petycja pod tym linkiem: https://chng.it/dwhk9Mnbjd

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-11-05 10:19

#449 daszekmdn

Podpisane. Do Archona można też napisać.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2022-11-05 10:43

#450 Zuza

Do kogo?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-11-05 10:43

#451 daszekmdn

Arhn.eu

Edytowano 2022-11-05 10:44

#452 matius

Ja piszę do "Komputer świat". a do TVgier nie mogę znaleść kontaktu.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2022-11-05 11:07

#453 lalar123

@mojsior jak już powiedziałem zuzie, w historii gier audio i projektów pochodnych zawsze tak się dzieje. Miał być klijent mudowy dla klango, simplito ma nas głęboko gdzieś. Fundacja ahilles wypuściła dwie gry i mieliśmy nadzieję że coś będzie, narazie cisza. Ja rozumiem hugo rodzina i te sprawy. No ale zawsze coś. I nie narzekam bo tak, ale hearthstone to był konkret. Jak padnie, trza bedzie w kółko żreć crazy party. Bo innych ciekawych karcianek na pc poza steamem nie ma. No jest, oczywiście world of three kingdoms ale polskiego serwera nie ma. Oczywiście.

Limeryki są supr!
2022-11-05 14:08

#454 zegarmistrz

Nie wierzę w to co widzę, ale mogłem się domyślić, bo taką bombową dla nas dostępną żeczą ostatnią z moda, stała się ustawka.
Także, tak kończą dobre projekty, nie wieżę!

2022-11-05 15:10

#455 lalar123

Nie traćmy nadzieji. tutaj jest możliwość podpisania petycji, o to, by ktoś przejął pracę guide dewa.
https://chng.it/tXGrbCMkNy zapraszam do podpisywania, i udostępniania.

Limeryki są supr!
2022-11-05 15:24

#456 daszekmdn

Kolejna petycja:
https://chng.it/Czz8pm98Nk

2022-11-05 15:36

#457 papierek

Ktoś mi wyjaśni, po co dwie petycje? Co ciekawe, ta druga ma dużo więcej głosów.

po co mi sygnatura?
2022-11-05 17:00

#458 daszekmdn

Nie wiem, ale moim zdaniem to nawet lepiej, bo im większa ilość tym większa szansa, że Blizzard zauważy.
Jeśli macie Twittera rzućcie i tam link do petycji najlepiej przy okazji wzmiankując konto supportu Blizzarda i pisząc kilka słów od siebie jak ja. Większa szansa, że dotrze gdzieś wyżej jeśli duża ilość z nas tak zrobi.

Edytowano 2022-11-05 17:08

#459 balteam

Pewnie po to, że ktoś w tym samym czasie wpadł na taki pomysł.

2022-11-05 17:08

#460 Adasadula

I dobrze, im więcej tego, tym więkrza szansa że ktoś zaówarzy.

-- (balteam):
Pewnie po to, że ktoś w tym samym czasie wpadł na taki pomysł.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-11-05 17:12