Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#21 daszekmdn
Gram i grał będę :) niebawem prezentacja na Zagrajmy w.
#22 daszekmdn
Czy było by zainteresowanie streamem z tej gry?
#23 nuno69
Wydaje mi się , żetak. Pomogłoby to nowym graczom, ewentualnie przkonałoby do gry
#24 mojsior
Jak najbardziej, trzeba pokazać wszystkim dobre rzeczy także jak najbardziej stream wchodzi w gre
#25 daszekmdn
Tak więc słyszymy się jeśli wszystko dobrze pójdzie około 17 tam gdzie zawsze, Na moim kanale Youtube :).
#26 pates
Coś mi dziwnie działa, po restarcie komputera wyskakuje błąd certyfikacji
#27 nuno69
Sprawdź czy masz poprawną datę czas w systemie. najlepiej ustaw w systemie
#28 Zuza
Hej. Ktoś Ma pomysł dlaczego nie mogę odpalić moda do Hearthstone? Poniżej błąd:
11.08.2021 11:53:05
System.SystemException: Could not extract the current Hearthstone version from .product.db
w Patching.Patcher.GetInstalledHearthstoneVersion() w C:\Users\Hugo\projects\github.com\HugoMFernandes\Patcher\Patcher\Patching\Patcher.cs:wiersz 105
w Patching.Patcher.LoadHearthstoneAccessVersion() w C:\Users\Hugo\projects\github.com\HugoMFernandes\Patcher\Patcher\Patching\Patcher.cs:wiersz 136
w Patcher.MainWindow..ctor() w C:\Users\Hugo\projects\github.com\HugoMFernandes\Patcher\Patcher\Patcher\MainWindow.xaml.cs:wiersz 80
klienta.
#29 nuno69
Spróbuj raz jeszcze.
#30 Zuza
Heh, Najwyraźniej battle.net mnie nie lubi :( Mamy problemy z transferem danych. Na wszelki wypadek sprawdź swoje połączenie z Internetem i spróbuj ponownie.
klienta.
#31 nuno69
Zainstaluj Battle.net z oficjalnej strony
#32 Zuza
Zainstalowałam z tego linku, który podałeś. A i nie wiem dlaczego. Jeszcze kąto mi zablokowali. Przecież ja nic nie zrobiłam.
klienta.
#33 nuno69
Jaki masz dokładnie komunikat?
#34 Zuza
W sensie jak prubóje się zalogować?
klienta.
#35 nuno69
Tak
#36 Zuza
Hmm. Dziwne. Jestem na stronie kąta i mi pokazóje, że niezweryfikowałam maila, a kiedy kliknęłam wyślij kod, to nic nie przyszło.
klienta.
#37 nuno69
Na jakiej domenie masz pocztę?
#38 daszekmdn
Słyszymy się za chwilę na
https://youtu.be/faqEU1YRN0Q
#39 Zuza
Hej. Sory za spóźnioną odpowiedź, ale udało się zwerifikować email.
klienta.
#40 nuno69
No to git.