Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#321 patras
no to trza wgrać moda
#322 lalar123
No to masz taki komunikat. Your mod has been already patchet. Want you patch again? jeśli zrobię tak, wracamy do punktu wyjścia.
#323 pates
Reinstall systemu
#324 patras
no też tak myśle
#325 lalar123
Tak? jak patesie drogi wsiądziesz w samochód i przyjedziesz do mnie. i mi pomożesz bo przez remote to możesz się pipkać friend. Koniec offtopu.
#326 Zuza
Ej co to jest pipkać? Panie rafale?
klienta.
#327 AXM04
informuję wszem i wobec, że nowa aktualizacja hearthstone access już dostępna
a w tu cała lista zmian:
Release Notes
October 1 2021: 21.3.0.93849-10
• You can now play ranked, casual and friendly matches against other players once you've unlocked all classes. Online matches always run in full speed and have a per-turn time limit so make sure you are comfortable with game speed 10 against AI first
• The social menu is now accessible through the F4 key. You can use it to invite, message, spectate and challenge your Battle.net friends
• Player names and classes can now be read for both Heroes when playing online
• The in-game emotes menu can now be accessed by pressing Space when selecting your Hero. Squelching is also available when selecting your Opponent's Hero
• Added 15 and 5 seconds remaining warnings when playing online games
• Decks can now be exported in the edit deck menu
• Rewards Track XP changes and level ups are now read
• Wild and Classic modes are now available to players who have reached Bronze 10
• Chinese is now fully available thanks to the awesome contributions of oldman
#328 Zuza
Oo! Ty też grasz? Nie wiedziałam. I witaj ponownie :D
klienta.
#329 AXM04
a no gra sie :D
#330 Zuza
kiedyś trzeba będzie zagrać :D
klienta.
#331 matius
Powstała grupa poświęcona grze Hearthstone na Eltenie. Zapraszamy każdego jeśli ma ochotę do niej dołączyć.
#332 mojsior
granie w rankedy jet zajebiste uwielbiam ten tryb.
#333 strowbery
kuuuuurcze niewiedziałam, że na ciebie trafię :D
#334 zegarmistrz
Wyszedł dzisiaj update dodający tryb najemnicy, ale niestety aktualnie heardstone jest dla nas nie dostępny, czekamy na aktualizację moda!
#335 Agata.d
Kurcze, musieli popsuć. A tak już było fajnie. Miejmy nadzieję, że będzie jeszcze dostępne po aktualizacji moda. Teraz niestety gra zachowuje się tak, jakby moda nie było.
#336 strowbery
dokładnie tak jest no cóż musimy poczekać
#337 matius
Tak się dzieje, chyba za każdym razem, gdy wychodzi aktualizacja. Trzeba poczekać na moda.
#338 patras
dokładnie
#339 Agata.d
Echch, miejmy nadzieję, że aktualizacja będzie niedługo. Teraz tylko książki mi zostają na wieczór dopóki nie zaktualizują.
#340 patras
o koło godziny myśle no hyba że update pozmieniał coś w meni to będzie dłużej.