Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#281 matius
Tłumacząc całą wiadomość, brzmi ona:
Tworzenie i odczarowywanie kart jest planowane w następnej wersji kreatora talii, więc nadejdzie, nie martw się! Jeśli chodzi o tryb wieloosobowy, na pierwszym miejscu pojawią się mecze towarzyskie, a dopiero później pojawią się mecze rankingowe. Rzeczy takie jak bójka na arenie i tawerna prawdopodobnie nadejdą później, ale nie jestem jeszcze pewien, kiedy. Baw się dobrze!
#282 Agata.d
Jeszcze raz dzięki. 🙂
#283 balteam
jak masz sponsora, a masz, to wystarczy kontrol t.
#284 strowbery
witajcie, piszę tu ponieważ chciałam uruchomić grę ale niestety pojawia się komunikat: działem obsługi klienta, jeśli problem nie zniknie.
zaznaczone i nie wiem co robić nad instalowałam i ten sam komunikat :(
#285 pates
Znam to, wywal wszystko z C:\program data, battle net i blizzard. Ustąpi samo.
#286 strowbery
tak zrobiłam
#287 pates
No i teraz powinno być już ok.
#288 strowbery
właśnie nic się nie zmieniło
#289 matius
Myślę, że ta informacja wszystkich ucieszy. A mianowicie autor napisał mi, że jeśli wszystko dobrze się uda, to będziemy mieli aktualizację moda pod koniec tygodnia. :)
#290 patras
o elegancko
#291 strowbery
dziękuję kochani za pomoc. Miło wrócić do gry i nie ma to jak widzące oko
#292 Agata.d
Super, że ci się udało.
#293 Zuza
O fajnie. :)
klienta.
#294 strowbery
#295 pates
Paulina, a co było nie tak?
#296 strowbery
poprostu musiałam go potraktować totalunistalerem
#297 pates
Revo też by zadziałało, a dostępne jest.
#298 mojsior
ja korzystam przy pomocy zdsr z revo uninstallera na co dzień i jestem w stanie większość na nim zrobić, zaznaczam jednak że trzeba używać obiektówki, strzałki i tab nie pomogą.
#299 mojsior
dzisiaj wyszedł jakiś patch do gry więc na moda trzeba poczekać mi się zaktualizował nawet nie wiem kiedy, w razie potwierdźcie czy wam też nie działa mod
#300 patras
no nie działa obecnie