oo a to takie proste? myslalam ze to bardziej bedzie skomplikowane. dziekuje. tak swoją drogą, można gdzuieś znaleść spis liste skrótow klawiszowych? -- (nuno69): CTRL+F5
Działą, tylko katalogi zawsze będą przed plikmi. Czy tobie chodzi o mieszane wyświetlanie, czyli żeby foldery były sortowane takimi samymi kryteriami jak pliki?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
no naprzykład. jeżeli wchodzę w folder apdata, to chce mieć na górze najnowsze foldery, w których się coś zmieniło. np jak dodałam 5 minut wstecz do nvda wtyczkę jakąś, to żeby nvda był nagórze. i jak 10 minut wstecz coś zmieniłam w folderze jakimśtam, to żeby był pod nvda.
-- (nuno69): Działą, tylko katalogi zawsze będą przed plikmi. Czy tobie chodzi o mieszane wyświetlanie, czyli żeby foldery były sortowane takimi samymi kryteriami jak pliki?
ale mogę sobie ctrl f5 wciskać ile chcę, a i tak nadal mam foldery wg alfabetu. chyba mam ten tc grubo niepoustawiany. -- (nuno69): Działą, tylko katalogi zawsze będą przed plikmi. Czy tobie chodzi o mieszane wyświetlanie, czyli żeby foldery były sortowane takimi samymi kryteriami jak pliki?
mega, i teraz działa jak powinno. -- (nuno69): Configuration > Options > Display > Sort directories > Like files (also by time) Przycisk radiowy Zaznaczone Alt+f