Brajl, urządzenia brajlowskie i lektorskie

Victor Reader

Założony przez Lowca_Androidow 33 wpisy ostatni wpis 2 lata temu Strona 2 z 2

Victory są aktualizowane na bierząco
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#22 3 polubienia

Tak mówisz? Ja do swojego nie dostawałem aktualizacji już z pół roku. Chyba że mówisz o trackerze to niewiem. @Pates bo ece to porządna firma. Jak ibaia wyprodukował by altix sprzęt na pewno niedostawał by takich aktualizacji. Metronom był by w ibaiu pro. A saper w ibaiu pro + XD.

@Adam w punkt! Poprostu w punkt. Pytanie czy naprawili irytujący błąd streama, który nie pozwalał na zmianę prędkości syntezatora?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Syntezatora tego systemowego czy tego w książkach? Ten w książkach da się przyspieszyć a systemowego nie.

O jezu, to ja chyba podziękuję. Flegmatycznego syntezatora nie znoszę. Ciekawe, czy victor trek to ma naprawione.

Chyba nie. Ale po co ci szybki syntezator w menu. Przecie tam masz do wyboru może z 10 funkcji. Ja tam ma pamięć to robię nawet nie słuchając Anki.

Np nazwy plików czy folderów, żeby to sprawnie szło.

Hmm.może napisz do humanware

Obawiam się, że marna szansa, że coś z tym zrobią teraz. Oczywiście można i może nawet to zrobię, ale to jednak troszkę lipa, że nie da się tego wyregulować. Nawet badziewie plextalk ptp1 tego niesyntezowanego przewodnika, tego ludzkiego, pozwala na regulację jego prędkości. Stary victorek też na to pozwalał, miałem go kilka razy w dłoni. To był kawał elektroniki.

A, tak wgl nazwy plików/folderow to przyspieszyc się da jak coś.
-- (pates):
Np nazwy plików czy folderów, żeby to sprawnie szło.

--

Słuchałem podcastu o victor Reader Stream, są tam już zdefiniowane foldry gdzie wrzucamy książki DAISY i osobny dla mp3, teraz pytanie czy chcąc skatalogować książki i osobno wrzucać do folderu Fantastykę, osobno sensację można utworzyć tam takie foldery i do nich wrzucać książki mp3?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Tak, w tych folderach przeznaczonych dla danego typu plików można tworzyć podfoldery.

Dzięki za odpowiedź, ale teraz to tylko uzupełnienie wiedzy, bo zakupiłem co innego.